Maak kennis met de eerste Roland Berger Automotive Disruption Radar

De automotive industrie bevindt zich op dit moment in de meest dramatische en verstorende fase in 150 jaar. Ondanks de groeiende onzekerheid die leidinggevenden hebben, moeten ze toch over de toewijzing van kapitaal op lange termijn beslissingen nemen. Om dit te kunnen doen, is continue monitoring en analyse van de dynamiek van de markt vereist. De doorbraak “Automotive Disruption Radar” levert de nodige begeleiding om te kunnen navigeren in de complexiteit die de automotive industrie te wachten staat.

De analyse omvat de status quo en de progressie van ontwikkelingen in vijf relevante gebieden en behandelt ontwikkelingen rondom 25 indexen om zodoende een gedetailleerde analyse van deze categorieën te maken. Om bijvoorbeeld het sentiment van de consument in te schatten, verwerkt de radar de mening van meer dan 10.000 consumenten verdeeld over 10 landen: China, Frankrijk, Duitsland, India, Japan, Netherland, Singapore, Zuid-Korea, Engeland en Amerika.

Klik hier om de volledige studie in te zien. Bekijk ook deze video waarin de Automotive Disruption Radar wordt geïntroduceerd.