Veranderingen binnen NEVAT: nieuwe huisstijl en website

De afgelopen periode zijn we binnen NEVAT bezig geweest met het veranderen van onze huisstijl en het doorvoeren van wijzigingen op onze website. We hebben de huidige huisstijl onder de loep genomen en geconstateerd dat deze ouderwets oogt en vernieuwing kan gebruiken. Daarom is besloten om te kiezen voor een nieuwe huisstijl inclusief een nieuw en fris logo. Naast het doorvoeren van wijzigingen op de huidige website, hebben we er ook voor gekozen om over te stappen naar een nieuwe website die geheel in eigen beheer is. Graag brengen we jullie hierbij op de hoogte van alle (toekomstige) wijzigingen.

Nieuwe huisstijl
Met onze nieuwe huisstijl willen we onze naamsbekendheid te versterken, de identificatie met NEVAT te vergroten, meer professionaliteit en een goed imago uit te stralen en vertrouwen te wekken. In onze communicatie zullen we de nieuwe huisstijl met bijbehorende stijlelementen implementeren. Dit is dus direct terug te zien op bijvoorbeeld ons briefpapier, maar ook op sociale media, de website en onze nieuwsbrief. 

Website en ledenbeheer
Naast een aantal wijzigingen die we de afgelopen tijd op te website hebben doorgevoerd, gaan we binnenkort ook overstappen op een nieuw systeem. De website zal er frisser uit gaan zien en bevat bovendien een aantal verbeteringen. Zo zullen we bijvoorbeeld gebruik gaan maken van een ledenpagina met zoekfilter en kaart, waardoor we de vindbaarheid van onze leden vergroten. Ook zullen de bedrijfspagina’s anders ingedeeld worden en zal de ledenomgeving er anders uit gaan zien. Tegen de tijd dat we overgaan op het nieuwe systeem zullen alle leden nieuwe inlogcodes ontvangen en een instructie om content te plaatsen op de bedrijfspagina.

Mochten er voor nu vragen zijn over de nieuwe huisstijl en/of website, stuur dan een mail naar michelle.hoogsteen@fme.nl.