Kom naar de Week van de mki

De Nederlandse middelgrote en kleine industrie (mki) is een belangrijke motor voor de economie. Speciaal voor deze bedrijven organiseert FME van 25 tot en met 29 september de Week van de mki, met tal van activiteiten voor middelgrote en kleine lidbedrijven op verschillende locaties. Update je kennis, ga aan de slag tijdens interactieve sessies, kom netwerken en krijg gericht advies van onze experts. Jij komt toch ook? Bekijk het programma en maak je keuze.

Hieronder een greep uit het programma:

Maandag 25 september van 12:30 - 17:30:
13.30 uur | In een uur geven FME-adviseurs Rob van Beek en Bert Nagtegaal je een update over circulaire economie, MVO, standaardisatie en Smart Industry, van actualiteiten, wet- en regelgeving tot de gevolgen hiervan voor je bedrijf.
15.30 uur | Wat moet je écht weten om geen slachtoffer te worden van cybercrime? FME-cybersecurity-adviseur Liesbeth Holterman vertelt het je. In een uur ben je up-to-date en weet je de belangrijkste do's and don'ts.

Dinsdag 26 september van 12:30 - 17:30:
14.30 uur | Met het nieuwe ontslagrecht wordt het nog moeilijker om iemand te ontslaan als er geen goede of volledige dossieropbouw is. FME-advocaat Nurten Bulut gaat in op het wettelijk systeem, met praktische handvatten voor dossieropbouw.
15.30 uur | Hoe voorkom je aansprakelijkheidsrisico’s bij internationaal zakendoen? En hoe kun je de schaderisico’s beperken? FME-advocaten Ramona Doerga en Lindsay Hopmans gaan er graag met je over in gesprek en geven praktisch advies.

Woensdag 27 september van 12:30 - 17:00:
13.30 uur | Hoe zorg je ervoor dat medewerkers meer initiatief nemen? Hoe stimuleer je innovatie en ondernemerschap? FME-expert Jolanda Nieberg legt uit hoe je door competentiemanagement de performance van je organisatie kunt verbeteren.
14.30 uur | Welke FME-informatiebronnen en -benchmarks zijn er op gebied van belonen? FME-bedrijfsadviseur Johan van Dam geeft je inzicht en vertelt hoe je de tools kunt toepassen binnen jouw bedrijf. Na de sessie kun je direct aan de slag met de tools.

Donderdag 28 september van 12:30 - 17:30:
13:30 uur | Doe jij zaken in Duitsland of heb je die ambitie? Laat je dan inspireren door praktijkverhalen van succesvolle collega-ondernemers. Ze delen kennis en ervaringen uit de praktijk! Na deze sessie kun je direct aan de slag. 
15:30 uur | De wereld verandert razendsnel, je business model vernieuwen is een must! Wil jij een handige tool hiervoor? FME-adviseur Annemarie Mulder vertelt hoe het Business Model Canvas je kan helpen en ze geeft voorbeelden. 

Klik hier voor het volledige programma over de Week van de mki.