Save the Date: NEVAT Ledenevent op 3 oktober

Op 7 februari 2017 vond de succesvolle NEVAT Algemene Ledenvergadering plaats in Utrecht. We hadden een gevarieerd programma met topsprekers en willen deze lijn ook in het najaar voortzetten. Op dinsdag 3 oktober organiseren we daarom het NEVAT Ledenevent waarin we u opnieuw willen verrassen met een interessant programma en netwerkmogelijkheden. We zullen ons ledenevent beginnen met een Algemene Ledenvergadering en trappen daarna af met ons goedgevulde programma. De TU Eindhoven zal deze dag zowel onze locatie als gastheer zijn. 

Inspirerende sprekers
Op dinsdag 3 oktober bieden we onze leden een aantrekkelijk programma aan. Om te beginnen zal een hoogleraar van de TU Eindhoven een presentatie geven. Een ander onderdeel zal het afscheid van onze huidige businesscoach Anne Nijmeijer zijn. Hij zal daarom een afscheidsspeech houden over lessons learned in 12 jaar business coaching. 

Daarnaast zijn we momenteel nog in contact met een aantal inspirerende sprekers die ons programma zullen vullen. Vast staat dat we het event op humoristische wijze zullen afsluiten, waarna we gezamenlijk aan het diner met netwerkborrel kunnen beginnen. Na de zomervakantie zullen wij het volledige programma bekendmaken. Zorg alvast dat je erbij bent en meld je hier aan!