Elektronica-bestuurder Ton Plooy geridderd

Ton Plooy is door Koning Willem Alexander benoemt tot Ridder in de Orde van Oranje-Nassau. De ondernemer, DGA van het elektronicaproductiebedrijf tbp electronics in Dirksland, kreeg de onderscheiding opgespeld door Ada Grootenboer, burgemeester van de gemeente Goeree-Overflakkee.

Ton Plooy is twaalf jaar als bestuurslid van de FHI brancheorganisatie voor Industriële Elektronica werkzaam geweest. Zijn statutaire aftreden was voor FHI aanleiding het initiatief te nemen Ton voor te dragen voor een koninklijke onderscheiding. Naast Plooy's werkzaamheden voor FHI, zet hij zich ook al jaren in voor de gemeenschap van Goeree-Overflakkee. Tot slot wordt Plooy geroemd door zijn enorme betrokkenheid bij alle medewerkers in zijn bedrijf.

Een gekwalificeerde EMS-partner
tbp electronics levert topprestaties en is gecertificeerd volgens ISO 9001:2008, AQAP 2120:2009 en ISO 14001. Een geruststellende gedachte voor iedere opdrachtgever. De producten die zij afnemen, zijn te vinden in de meest uiteenlopende branches: telecommunicatie, semiconductor, broadcasting, olie & gas, gezondheidszorg, lucht- en ruimtevaart, defensie, enzovoorts.

Early supplier involvement
De kwaliteitseisen van de opdrachtgever zijn vaak heel hoog. Om die reden is tbp graag al in een vroeg stadium betrokken bij het ontwikkelproces. Dankzij deze ‘early supplier involvement’ ervaren hun opdrachtgevers unieke services met een duidelijke meerwaarde. Door een vroege betrokkenheid bij het ontwerpproces zijn bijvoorbeeld met de ontwerpers van de opdrachtgever de juiste teststrategieën te bepalen of kan een nauwkeuriger sturing worden gegeven aan het logistieke proces van inkoop en orderprocessing.

Streven naar perfectie
Virtual prototyping, virtuele productiesimulatie, technologisch vooraanstaande productiemiddelen, continue innovatie, strikte logistieke processen en een volledig scala aan geavanceerde testmethodieken waarborgen al sinds vele jaren bij tbp electronics de hoogste productieyield, de kortste ‘time to value’ en een superieure kwaliteit. tbp streeft voortdurend naar perfectie: “The race for perfection has no finish line”. 

Waarborging
De opdrachtgevers bij tbp ontvangen binnen de afgesproken tijd een foutloos product. Met onze klantordergestuurde software, customer portal, supply chain management en een in de praktijk bewezen aanpak, waarborgen zij een vlekkeloze productie en levering op het afgesproken tijdstip. Dat geldt niet alleen voor de assemblage van printed circuit board assemblies (pcba’s), maar ook voor de bouw van complete eindproducten zoals box building. Op deze manier kunnen opdrachtgevers zich volledig concentreren op hun eigen kerntaken.

www.tbp.nl