2 Connect B.V.

2 Connect B.V.2017-07-05T13:10:30+00:00
Verified
Logo 2con.png
Gompenstraat 17 5145 RM WAALWIJK Noord-Brabant Nederland

2Connect is opgericht in 2000 met als doel de toonaangevende one-stop-shop te zijn voor specifieke kabels, connectoren, elektronische verpakking en interconnectie modules. Wij leveren speciale industriële producten. Dit met een betrouwbare, kosten efficiënte en innovatieve werkwijze.

Wij ontwerpen, ontwikkelen en produceren een breed scala producten aan OEM en ODM klanten wereldwijd. Onze wereldwijde aanwezigheid (hoofdkantoor in Nederland, ondersteuning door onze Aziatische locaties en Roemeense productie) stelt ons in staat om u te ondersteunen op de meest effectieve manier.

Onze lean methoden voor het ontwerpen, ontwikkelen en produceren garanderen snelle en kosteneffectieve oplossingen, ondersteund door hoogwaardige systemen zoals ISO, ISO 13485 (medisch), VDE, UL / CSA ​​goedkeuringen en IPC A-620 normen. Als een volledig onafhankelijke organisatie creëren wij veel oplossingen om aan uw hoge normen te voldoen. Al uw interconnectie wensen, maakt niet uit hoe ingewikkeld, worden opgelost.

Markten waarin wij actief zijn:

  1. Automotive
  2. Health care
  3. Sensor industry
  4. High tech equipment
  5. Green technology

Speciaal kabels
2Connect ontwerpt en produceert kabels in allerlei varianten. Op basis van hoge kwaliteitsnormen produceren wij kosteneffectieve en zeer betrouwbare kabels. Met behulp van volledige traceerbaarheid garanderen wij dat de kabels voldoen aan al uw eisen met betrekking tot beweging, omgeving, temperatuur en duurzaamheid.Wij leveren kabels voor specifieke protocollen en speciale constructies van industriële netwerken zoals Profibus ®, DeviceNet ®, InterBus ®, ASI Bus ® en anderen. Kabels worden opgebouwd door getwiste of parallelle paren met PVC, TPE, polyolefine of rubber isolatie. Volgens uw behoeften ontwikkelen wij kabels met of zonder elektrische afscherming en/of speciale buitenmantels.Ons ontwerp van de kabel is uw succes.

Aangespoten connectoren
2Connect ontwikkelt en levert een breed scala aangespoten connectoren die u voor uw specifieke toepassingen gebruiken kunt. Onze slimme methodes voor het ontwerpen en produceren garanderen snelle en kosteneffectieve oplossingen. Wij stellen de juiste vragen om de producten die benodigd zijn adequaat te ontwikkelen.
RF & FA connectoren worden geproduceerd volgens de hoogste kwaliteitsnormen, bijvoorbeeld ISO9001: 2000.
Wij voldoen aan uw speciale wensen door het aantal contacten en aansluitmethode klant specifiek te wijzigen. Aangespoten connectoren kunnen worden gebruikt voor o.a. waterdichte toepassingen. Wij gebruiken betrouwbare klemverbindingen met lage contactweerstanden, schokbestendigheid en sterke afdichtingen.
Door 2Connect in een zeer vroeg stadium van ontwikkeling te betrekken verzekeren wij u van de best mogelijke (hybride) oplossingen in een zeer korte tijd.

Interconnectie modules
2Connect voldoet aan al uw eisen voor betrouwbare en flexibele interconnectie oplossingen. Wij bieden u een one-stop-shop oplossing voor al uw complexe behoeftes. 2Connect zorgt ook voor het ontwerp en de productie van passieve componenten. Speciaal kabels, op maat gemaakte connectoren en kunststof en metalen behuizingen zijn ontworpen en geproduceerd conform uw specifieke behoeften. Wij voldoen aan uw vereisten met betrekking tot de inspectie, functionele testen en validatie volgens internationale normen. Al onze activiteiten worden gedaan volgens industriële standaarden.

Elektronische verpakking
2Connect is uw one-stop-shop voor efficiënte, esthetische en op maat gemaakte elektronische verpakking. Wij ontwikkelen speciale producten die u nodig heeft: kosteneffectief en in een korte ontwikkeltijd.
Bij het ontwerpen van de specifieke producten die u nodig heeft zullen wij voldoen aan uw hoge standaard eisen met betrekking tot externe invloeden, kwaliteit en duurzaamheid. Al onze elektronische verpakkingen voldoen aan de wettelijke normen en zijn voor uw specifieke toepassing ontwikkeld.

Competenties

  1. Speciaal kabel
  2. Electrotechnische verpakking
  3. Aangespoten connectoren
  4. Interconnectie modules