Verified
Logo Addit.jpg
Archimedesweg 2 5928 PP VENLO Limburg Nederland

Addit is een “Process Supplier”, “Contract Manufacturer” en “System Supplier” van precisieplaatwerkdelen, -produkten, modules, systemen en complete apparaten en machines voor “Original Equipment Manufacturers” in verschillende technologiegebieden. Het bedrijf heeft meer dan 30 jaar ervaring in het realiseren van veeleisende toeleveringsprojecten.

Wij benutten de voordelen van de globalisering om onze klanten in staat te stellen hun doelstellingen te bereiken en hun winst te optimaliseren. Met meer dan 450 medewerkers behoren wij in onze markt to de grootste toeleveranciers. Addit beschikt over eigen productielocaties in Venlo (Nederland) en Wegrow (Polen) die een totaaloppervlakte van ca. 25.000 m2 beslaan.

Addit betekent kostenleiderschap: Binnen een intensieve, langdurige en strategische samenwerking realiseren wij samen met onze klanten de laagste “Total Cost of Ownership” (TCO) binnen Europa.

Addit stelt zich ten doel een vooraanstaande, internationaal opererende toeleverancier te zijn van “High-Mix/Low-Volume” onderdelen, (applicatie)systemen en complete producten voor klanten in verschillende marktsegmenten en daarbij additioneel toegevoegde waarde te leveren aan klanten, partners en aandeelhouders.

Addit is special ingericht voor klanten die hoge eisen stellen aan de afwerkingsgraad van plaatwerkdelen en -producten. De verwerking van roestvrijstaal en aluminium vindt in een separate hal plaats.

ISO 9001: 2000 en ISO 14001:2004 gecertificeerd.

Competenties

  • Precisie-plaatwerkdelen, plaatwerksamenstellingen, samenstellingen uit buisprofiel en lassamenstellingen
  • Montage van mechanische en electro-mechanische modulen, apparaten, toestellen en machines,
  • (Re)-Engineering, & Prototyping
  • Poederlakken o.b.v. nano-ceramic technologie
  • Montage & Testen
  • Dienstverlening: Value Engineering, Overname van complete lopende projecten met als doel kostenbesparing, Inkoop & Uitbesteding,Leverketen- en Partnermanagement, Product Data Management + alle logistieke diensten aan Original Equipment Manufacturers.