Verified
Logo Aldonk.png
Mijlweg 1 3295 KG 'S-GRAVENDEEL Zuid-Holland Nederland
1 Mijlweg 's-Gravendeel Zuid-Holland 3295 KG NL

Aldonk Plaatwerkindustrie is in 1966 opgericht door de heren Van Alphen en Verdonk. Sinds 1968 maken wij deel uit van Barth Bedrijven. Dankzij deze jarenlange ervaring en ons vakkundige team, ontwikkelen en fabriceren wij op basis van uw wensen en eisen excellente plaatwerkoplossingen.

Vanaf het moment dat u uw innovatief concept of uitgewerkt ontwerp bij ons neerlegt, denken wij actief met u mee. We kijken niet alleen naar de te vervaardigen plaatwerkoplossing, maar ook naar de toepassing en mogelijkheden ervan. Zodat we nog beter tegemoet kunnen komen aan uw behoeften, voor het beste resultaat. Ons hele team van vakkundige engineers en metaalbewerkers werkt hier graag aan mee. Met korte lijnen in onze organisatie, betrokkenheid van ons personeel en een flexibel productieproces realiseren wij een hoge kwaliteit en korte doorlooptijden, ook bij maatwerkproducten en kleine oplages.

Kwaliteit
U breidt met Aldonk Plaatwerkindustrie uw team in één keer uit met vakkundige engineers en metaalbewerkers. Alle werkzaamheden voeren wij met de grootste zorgvuldigheid uit, zodat u verzekerd bent van de beste kwaliteit.

Flexibiliteit
In de ideefase moet de weg naar het eindresultaat nog uitgestippeld worden. Een proces dat wij proactief begeleiden. Ook de productie van kleine oplages vraagt om grote flexibiliteit. Aldonk Plaatwerkindustrie combineert deze flexibiliteit met korte doorlooptijden.

Persoonlijk
Graag denken we met u mee tijdens iedere fase van het ontwikkelings- en productieproces. Wij hebben hart voor ons werk en daarom kunt u rekenen op grote betrokkenheid bij u, uw wensen en uw product. Voor excellente plaatwerkoplossingen.

Markten waarin wij actief zijn:

  1. Interieurbouw: we verzorgen de inrichting van winkels en restaurants, maar we realiseren ook projecten voor decorbouw, architectuur en buitenbelettering. Alles op maat gemaakt.
  2. Martine & Offshore: we leveren onze plaatwerkoplossingen volgens de voorschriften uit de NEN1090. Zo weet u zeker dat ze bestand zijn tegen de zware omstandigheden op zee.
  3. Industrie & Equipment: om de kwaliteit te waarborgen, fabriceren wij al onze plaatwerkoplossingen voor industriële toepassingen in onze eigen RVS productiehal.