Verified
Logo Arendsen.jpg
de Stenenmaat 6 7071 ED ULFT Gelderland Nederland

Maatwerk in plaatwerk

Een ijzersterk profiel
Arendsen Plaatwerk is een veelzijdig toeleverancier binnen het metaalsegment, goed geoutilleerd en gehuisvest in een modern pand op industrieterrein “De Rieze” in Ulft. Arendsen is gespecialiseerd in het knippen, ponsen, lasersnijden, buigen, kanten, lassen en assembleren van metaalproducten.

Haar producten, in diverse materiaalsoorten, klein of groot van formaat, enkel of in serie, vinden haar weg naar tal van marktsegmenten; gevel-, staal-, machinebouwers, magazijn- en interieurinrichters, transport, voedings-, milieu- en installatiesector.

Op deze website vindt u alle informatie over Arendsen Plaatwerk; onze productiemogelijkheden voor plaatbewerking en voorbeelden van projecten. Neemt u gerust contact met ons op om te zien en te horen wat we voor u kunnen betekenen. Want we laten u graag profiteren van een ijzersterk profiel!

Technische tekening
We vertalen uw ontwerp in een gedetailleerde digitale tekening. Uiteraard kunt u zelf ook een tekening aanleveren in het standaard dxf-formaat.

Productie
Bij Arendsen Plaatwerk staat een hypermodern machinepark klaar om uw product te verwezenlijken. Dankzij de hoge automatiseringsgraad zijn de instelkosten laag en de doorvoersnelheden hoog. Aangestuurd door een vakkundig team.

Constructie
Arendsen Plaatwerk is tevens uw partner voor licht constructiewerk. Zij is in staat diverse onderdelen samen te stellen, in meerdere materiaalsoorten o.a. staal, aluminium, rvs op basis van vele lasvormen.

Assemblage
Arendsen Plaatwerk kan diverse onderdelen samenstellen van uiteenlopende aard. Eventueel gebruik makend van toegeleverde componenten, alsmede van diverse verbindingstechnieken.

Conservering
Arendsen Plaatwerk verzorgt ook diverse conserveringsvormen; zoals natlakken, poedercoaten en electrolytisch verzinken, welke binnen een straal van 500 meter kunnen worden uitgevoerd.

Nazorg
We houden alle productiedetails voor u bij, zodat we een volgende serie snel en tegen lage kosten kunnen opstarten. Desgewenst verzorgen wij certificaten.