Verified
Logo BE.jpg
Industriestraat 5 7622 AV BORNE Overijssel Nederland

BONS & EVERS behoort tot de absolute marktleiders als het gaat om toelevering van persdelen uit messing. Al 65 jaar ontwikkelen en produceren wij in onze locatie in Borne hoogwaardige producten voor klanten uit nagenoeg alle takken van industrie.

Ook u kent BONS & EVERS vast en zeker: u maakt nl. zeer waarschijnlijk dagelijks gebruik van eindproducten waarin onderdelen verwerkt zijn die door ons zijn gemaakt. Onze complexe onderdelen treft u bijvoorbeeld aan in sanitaire appendages, watermeters, verwarmingssystemen, leidingsystemen, gasventielen, biertapsystemen, trucks, personenwagens of in elektrotechnische apparaten en installaties. Componenten von BONS & EVERS zijn onderdeel van vele technische innovaties – U gebruikt ze veelal dagelijks, hoewel ze vaak onzichtbaar in het eindproduct zijn verwerkt !

BONS & EVERS produceert meer dan 7.000 verschillende producten voor gerenommeerde afnemers in Europa en in Amerika! Precisie, Know-how, betrouwbaarheid en professionaliteit: BONS & EVERS staat garant voor kwaliteit zonder compromissen– en dat sinds 1949.

BE Albrass Industrial is een dochterbedrijf van de Bons & Evers Group. Kernactiviteit: het toeleveren van onbewerkte en bewerkte messing delen aan onze klanten op basis van door hen aangeleverde specificaties. Onze kernprocessen zijn: engineering, gereedschapmakerij, vol-geautomatiseerde perserij, bewerkingsafdeling en montage. Wij zijn ISO 9001 / 14001 / TS16949 gecertificeerd. Middels onze groepsstructuur kunnen wij een complete range non-ferrous legeringen via één verkoopkanaal aan onze klanten leveren (one stop shopping).