Verified
Logo Biesterfeld.png
Rolweg 27, 4104 AV Culemborg, Nederland
27 Rolweg Culemborg Gelderland 4104 AV NL

Biesterfeld, een meer dan 100 jaar jong bedrijf, heeft al vanaf 1961 vestigingen door heel Europa. En sindsdien heeft Biesterfeld natuurlijk niet stilgestaan: het productfolio en het dienstenpakket zijn zeer uitgebreid om u als klant zo optimaal mogelijk te kunnen bedienen. Biesterfeld biedt producten en diensten aan voor de kunststofindustrie. De producten die worden aangeboden voor de kunststofindustrie zijn producten zoals technische polymeren, standaard polymeren, additieven en speciale polymeren.

Daarnaast is Biesterfeld ook distributeur van speciale chemicaliën voor producenten van cosmetica, verven en lakken, lijmen, polyurethaan, siliconen, glij -en smeermiddelen. Ook leveren we speciaal chemicaliën aan de Healthcare-industrie. En natuurlijk functioneren we als technische gesprekspartner voor u als klant.

Onze klanten in de kunststofindustrie adviseren we bijvoorbeeld over toepassingen en verwerking. Onze klanten in de speciaal chemicaliën web ondersteunen we bij het opzetten van formuleringen en bieden we laboratoria expertise. Natuurlijk leveren we snel vanuit lokale voorraden. Een compleet product portfolio, een betrouwbare service en een nauwkeurig gemonitorde markt vormen een compleet pakket voor onze performance. De goede relatie en de communicatie met u als klant en een hoog niveau in de kwaliteit van onze dienstverlening is essentieel voor het Biesterfeld team!