Blue Engineering B.V.

Blue Engineering B.V.2017-07-05T13:10:30+00:00
Verified
Logo Blue Engineering.jpeg
Villa Flora, Sint Jansweg 20, 5928 RC VENLO Limburg Nederland
20 Sint Jansweg Venlo Limburg 5928 RC NL

Blue Engineering is een jonge, ervaren club engineers die samen met opdrachtgevers werkt aan innovaties en deze op een duurzame manier vormgeeft. Jong in spirit en ambitie, maar zeer ervaren in technische projecten.

Onze engineers hebben kennis van mechanica, mechatronica en elektrotechniek. Wij werken vanuit de High Tech Campus in Eindhoven en het Blue Innovation Center in Venlo waar maakbedrijven op het gebied van onder andere robotica, vision, 3D printing en dunne laag technologie hun kennis delen en waar nieuwe start-ups ontstaan. Onze projecten zijn zowel intern als extern bij opdrachtgevers. Wij zijn Blue, wie ben jij?

Baanbrekende innovaties en ambities
Blue Engineering is ontstaan vanuit de overtuiging dat ambitieuze engineers zich graag inzetten voor baanbrekende innovaties. Technisch uitdagende projecten, waarbij onze medewerkers worden ondersteund door slimme collega’s, effectieve opleidingen en een inspirerende thuisbasis. Daarnaast vinden wij dat baanbrekende innovaties duurzaam zijn en passen in een systeem. Vandaar Blue: wij zijn geïnspireerd door Blue Economy van Gunter Pauli. Bij ons geen suboptimalisatie, wij kijken naar het geheel, voegen waarde toe, simuleren op basis van werkelijkheid en voeren levenscyclusanalyses uit. Innovaties die een bijdrage leveren.