Brink Industrial B.V.

Brink Industrial B.V. 2017-07-05T13:10:30+00:00
Verified
Logo Brink.jpg
Voltastraat 28 7903 AB HOOGEVEEN Drenthe Nederland

Brink Industrial Hoogeveen, one stop shopping!
Brink Industrial bevindt zich vaak op het kruispunt tussen een eerste brainwave en de concrete uitwerking hiervan. Zo worden wij regelmatig in een vroeg stadium door research- en constructieafdelingen van onze klanten betrokken bij de ontwikkeling van essentiële metaalonderdelen.

Samenspel
Het doelgericht samenwerken met deze afdelingen vraagt meer dan vakmanschap in het vervormen van metaal alleen. Dit samenspel van creativiteit, toewijding en ‘out of the box’-denken strookt met onze ambitie om altijd tot de beste oplossing te komen. Én deze oplossing vervolgens ook nog eens te produceren. Exact, accuraat en volgens afspraak, dat zijn de kernwaarden van Brink Industrial Hoogeveen.

‘One stop shopping’
Een belangrijk voordeel in de samenwerking met Brink Industrial is de overzichtelijke alles onder één dak opzet van ons metaalbedrijf. Wij zijn een ‘one stop shopping’ bedrijf, van productontwikkeling en engineering tot en met productie en afwerking. Alle producten worden vervaardigd in een ‘state of the art’-machinepark, waarin wij blijven investeren. Wij zijn van mening dat de beste kwaliteit alleen te realiseren is met de beste machines, bestuurd door de juiste vakmensen.

Markten waarin wij actief zijn:

  1. Food Industry
  2. Winkelinrichting

Onze kerncompetentie is het 3D vervormen van dun plaatmetaal en one stop shopping.