Verified
Logo Bumet.png
Industrieweg 62 5591 JL HEEZE Noord-Brabant Nederland

BUMET is gespecialiseerd in de ontwikkeling, productie en montage van plaatwerkonderdelen, complete samenstellingen en gereedschappen. Met 250 medewerkers, werkzaam op onze productiefaciliteiten in Nederland en Hongarije, leveren we onder meer aan de Automotive en Agro & Food sector.

BUMET staat bekend om haar uitgebreide kennis van hoogwaardige plaatwerkproductie van kleine tot middelgrote series. Van engineering en gereedschapbouw tot alle plaatwerktechnieken (doorgaans met dikte 0.5 – 10 mm), montagewerkzaamheden en lak- en spuitwerk.

Doordat we ISO/TS 16949 zijn gecertificeerd hebben we ons kunnen doorontwikkelen tot een 6 Sigma procesgestuurde organisatie waarin we samen met onze klanten continue werken aan verbeteringen. Als resultaat van deze professionele benadering zijn we in staat om onze klanten maximale controle te bieden wat betreft de maakbaarheid van de gewenste artikelen, de logistiek en de kosten. Daarnaast biedt BUMET het complete logistieke pakket met inbegrip van opslag, het verpakken en het JIT leveren van de gewenste artikelen.

Markten waarin wij actief zijn:

  • Automotive: Al sinds haar oprichting heeft Bumet een nauwe relatie met de automotive sector. Mede door onze ISO/TS 16949 certificering kunnen we voldoen aan de eisen welke produceren in deze sector met zich meebrengt.
  • Agri & Food: Bumet is first tier supplier van meerdere OEM’ers uit de Agriculture sector in zowel binnen- als buitenland. Door onze jarenlange ervaring in deze sector weten we naadloos in de spelen in de wensen en behoeften van onze Agri klanten.
  • Domestic/ haarden: Bumet heeft met haar jarenlange ervaring in de haardenindustrie de benodigde kennis en ervaring opgebouwd om zowel casco als volledige geassembleerde haarden (hout/ gas) te produceren.

De Bumet Groep is een multidisciplinair concern met productiefaciliteiten in binnen- en buitenland. Deze ISO/TS 16949 gecertificeerde Six Sigma organisatie heeft zaken als procesbeheersing en continue verbeteringen hoog in het vaandel staan. Van engineering tot logistieke dienstverlening; Bumet heeft het allemaal in eigen huis. Voor oppervlaktebehandelingen maken we gebruik van gecertificeerde partners.

Competenties

  1. Engineering: Onze engineers op onze CAD-CAM afdeling staan klaar om samen met u te komen tot de best mogelijke vorm van het door u gewenste product. De Bumet Groep kan u hierin ondersteunen vanaf het initiële idee tot de voltooiing en productie.
  2. Logistieke dienstverlening: In ons logistieke centrum zorgen wij ervoor dat de artikelen naar uw wens verpakt en verscheept worden. Middels handhelds hebben wij continue real life inzicht in onze goederenstromen.
  3. Multidisciplinair: De Bumet Groep dekt de volledige supply chain van engineering tot assemblage en heeft praktisch alle vormen van plaatbewerking in eigen huis. Van laseren en robotlassen tot gereedschapmaken en een gedegen eindcontrole.
  4. Internationaal: Doordat de Bumet Groep productiefaciliteiten heeft in zowel Nederland als Hongarije kan samen met u gekeken worden waar een product het beste tot zijn recht komt.
  5. Six Sigma organisatie: De Bumet Groep is een Six Sigma organisatie met eigen Black Belts en Green Belts. Procesbeheersing en continue verbeteringen staan hoog in het vaandel.
  6. ISO/TS 16949: Door onze ISO/TS certificering kunt u er van op aan dat uw producten bij ons in goede handen zijn. SPC’s, FMEA’s en PPAP’s zijn voor ons dagelijkse kost.