Verified
Logo Confed.jpg
Databankweg 22 3821 AL AMERSFOORT Utrecht Nederland

Bringing technology to life

We zijn actief op het gebied van ontwerp, assemblage en onderhoud van elektronische en elektrotechnische modules en systemen. Van ontwerp en assemblage tot reparatie, van elektronische halffabricaten tot eindconfiguraties; wij maken het. We houden de volledige regie: van de achterliggende ketens tot het eindproduct – inclusief alle technische en logistieke ondersteuning.

Bij dit alles is onze maatschappelijke verantwoordelijkheid van groot belang. We werken constant aan een optimale output met elementen als flexibiliteit, continuïteit, resultaat gedreven, pragmatisch, open en rechtvaardig aan de basis.

We ontzorgen onze klanten:

  • van productontwikkeling en prototype tot de levering van eindconfiguratie en reparatie,
  • met een optimale combinatie van service, voorwaarden en kosten,
  • en met een positieve impact op de omgeving.

Printproductie
Op het gebied van printproductie is Confed ervaren in vrijwel alle bouwvormen. We kunnen producten exact volgens klantspecificaties en met de juiste randvoorwaarden produceren.

Assemblage
Confed past de kennis van elektronische halffabricaten toe in geïntegreerde eindconfiguraties. Deze ESD’s kunnen veilig project- of seriematig worden gebouwd en zelfs het logistieke proces kan uit handen genomen worden.

Repair en retrofit
Omdat reparatie en retrofit vaak tot 50% goedkoper is dan nieuwe productie heeft Confed dit tot een van haar kerntaken gemaakt. Incidentele en seriematige reparaties kunnen flexibel en efficiënt worden uitgevoerd.

Engineering – Confed Solutions
Met de toevoeging van de expertgroep Confed Solutions wordt nog beter ingespeeld op de wensen van klanten wat betreft engineering en product- en concept ontwikkeling.