Verified
Logo Connect Group.jpg
De Run 4281 5503 LM VELDHOVEN Noord-Brabant Nederland

Wij zijn een toonaangevende en gecertificeerde leverancier van technologie. Wij ontwikkelen producten op basis van specificaties van de gebruiker en ondersteunen de ontwikkeling van producten vanaf de conceptfase met optimale resultaten op het gebied van productie, prijs en kwaliteit. Daarnaast zijn wij ook een erkende leverancier voor de samenbouw van totale systemen, PCB’s en kabels voor de professionele markt.

Uitgelichte onderwerpen

 1. Technologie: Onze engineers kunnen u ondersteunen in alle stadia van de productontwikkeling. Vanaf de eerste stadia zoals componentkeuze tot mechanisch ontwerp en prototyping.
 2. PCB-assemblage: Onze unieke combinatie van veelzijdige medewerkers en fabrieken, uitgerust met de meest recente technologieën, garanderen een kwalitatieve assemblage van uw PCB’s.
 3. Kabelassemblage: Of het nu gaat om een complexe kabelboom in kleine serie of automatische verwerking van kabels op grote schaal, wij zijn de juiste partner voor uw project!

Markten waarin wij actief zijn:

 1. Railway
 2. Industrial
 3. Infrastructure
 4. Defense & Avionics
 5. Healthcare

Vandaag de dag is het niet ondenkbaar dat reglementen, innovaties en de toeleveringsketen de levenscyclus van uw product beïnvloeden. Connect Group helpt u eenvoudig te produceren apparaten te ontwikkelen en zorgt er bovendien voor dat ze eenvoudig te produceren blijven. Dit beïnvloedt de relatie tussen de EMS en de verkoper en vraagt om alsmaar beter geïntegreerde systemen. Toegevoegde waarde een plaats geven in het beheer van de levenscyclus van uw product vereist gespecialiseerde kennis en vaardigheden.

Competenties

 1. Development
 2. Life Cycle Management
 3. PCB Assembly
 4. DFX & Testing
 5. System Assembly
 6. Cable Assembly