Verified
Logo Contour.jpg
Industrieweg 20 7102 DZ WINTERSWIJK Gelderland Nederland

Ontwerp & Engineering
Volledige productontwikkeling en design op basis van functionele specificaties of gedefinieerde uitgangspunten waarna het volledig mechanisch en mechatronisch engineeren van producten en/of projecten volgt.

Plaatwerkproductie
Gespecialiseerde plaatwerkproductie met alle bewerkingen op state of the art equipment in huis voor [hoogwaardige] parts, kasten, behuizingen, frames, machinebekledingen en samenstellingen. Van prototyping tot seriematig. Eigen poederlakstraat.

Assemblage & testen
Mechanische en electro-mechanische samenstellingen, en ook complete bouw van modules, apparaten en projecten in een gespecialiseerde montage omgeving.

Mechanisch & electronisch
Ontwerp, productie, assemblage en testen van mechatronische modules, systemen en projecten. Van design tot eindproduct op basis van functionele eisen Project- en seriematig voor de high tech industriƫle markt maar ook voor defensie.

Supply chain management
Beheersing van de toeleverketen, in nauwe samenwerking met geselecteerde betrouwbare suppliers, zodat tijdig en kwalitatief conform afspraak producten en projecten opgeleverd worden.

Life cycle management
Volledige beheersing van productontwikkeling tot en met end of life. Waar van toepassing met value engineering en aanpassingen op basis van de laatste stand van de techniek.