Dacier Machinefabriek B.V.

Dacier Machinefabriek B.V.2017-07-05T13:10:30+00:00
Verified
Logo Dacier.jpg
Kleinestraat 2 6422 PS HEERLEN Limburg Nederland

Dacier Machinefabriek B.V. centraal gelegen in de Euregio op een steenworp afstand van Aken, Maastricht en Luik is meer dan 50 jaar een vertrouwde partner die machineonderdelen voor ondermeer de papierindustrie, staalindustrie, (petro) chemische industrie produceert en repareert.

Dacier biedt haar klanten gebaseerd op 24 uurs bereikbaarheid, slagvaardigheid, flexibiliteit en korte doorlooptijden garantie voor een optimale service.

Hiervoor beschikken wij over een scala aan verspaningsmachines en diverse specialismen zoals groot draaiwerk, dynamisch balanceerwerk en thermisch spuiten.

Draaien, CNC en conventioneel.
Frezen, universeel-; portaal- CNC en conventioneel.
Slijpen, rond-; vlak/profiel-.
Kotteren.
Lassen, TIG, MIG.
Thermisch Spuiten.
Dynamisch balanceren tot rond 3 x 15 meter en 20 ton.
Enkelstuks en middelgrote series.

Dacier kent een historie van meer dan 50 jaar als specialist in het produceren, repareren en reviseren van grote en zware industriƫle (machine)onderdelen.

Of het nu gaat om (groot)verspanen zoals draaien en frezen, kotteren, thermisch spuiten, dynamisch balanceren of lassen. Dacier beheerst deze technieken tot in de puntjes.

Thermisch spuiten is uitermate geschikt voor reparatie en oppervlakteveredeling van, kritische en kostbare, industriƫle onderdelen:

Reparatie voor directe besparing op kosten- en voor een korte levertijd.

Oppervlakteverbetering voor langere standtijden.

Dynamisch balanceren:

Afmetingen tot rond 3.000 x 15.000 mm.
Gewicht tot 20 ton.
Service staat hoog in ons vaandel. Een 24 uurs bereikbaarheid en flexibiliteit in combinatie met inventiviteit maakt Dacier uw ideale partner.