Verified
Logo De Cromvoirtse + Panel 3D CMYK.jpg
Laarakkerweg 18 5061 JR OISTERWIJK Noord-Brabant Nederland

Snel metaal op maat!
De Cromvoirtse in Oisterwijk zorgt voor het antwoord van de metaalverwerkende industrie van Nederland; door het maximaal inzetten van automatisering en ICT kunnen we snel en flexibel zowel kleine als grotere series compleet leveren aan onze klanten.

In de afgelopen 30 jaar is De Cromvoirtse uitgegroeid tot een betrouwbare partner voor de gehele metaalverwerkende industrie van Nederland. Dit is alleen mogelijk geweest door te luisteren naar onze klanten, zinvolle innovatie en op het juiste moment investeren in wat onze klant nodig heeft. Via ons online portaal kunnen onze klanten dag en nacht, 7 dagen per week aanvragen plaatsen waarop binnen enkele minuten een offerte per e-mail wordt verstuurd. Op het gebied van staal, rvs en aluminium hebben we een groot assortiment van plaat en profiel in huis en kunnen we met zeer korte tijd op maat leveren. We zijn ijzersterk in het laser-, plasma-, autogeensnijden, zagen, kanten, buislasersnijden en nabewerken van producten. Door dit hoogwaardige niveau van automatisering en software, kunnen we diverse machines dag en nacht manloos laten draaien en nog belangrijker we lopen nog steeds voorop met onze flexibiliteit! Dit zorgt ervoor dat we samen met onze klant nog sterker in de markt staan!

Plaatwerkfabriek van de toekomst!
De plaatwerkfabriek van De Cromvoirtse is er klaar voor! Dag en nacht in bedrijf voor enkelstuks, kleine en grote series.

Kanten
De Cromvoirtse beschikt over 3 kantbanken die d.m.v. off-line programmering en simulatie zorgt dat complexe producten perfect gekant worden!

Buislasersnijden
Voor nauwkeurig buislasersnijden moet u bij De Cromvoirtse zijn!

Markten waarin wij actief zijn:

  • Voedingsmiddelenindustrie: Bedrijven in deze sector moeten voldoen aan hoge kwaliteitseisen. De Cromvoirtse is hierin een sterke partner.

Wij kunnen samen met u het verschil maken! De Cromvoirtse kan met korte levertijden een hoogwaardig totaal pakket bieden op het gebied van:

lasersnijden – plasma & autogeensnijden – kanten – buislasersnijden – zagen – finishen plaatwerk.

Naast dit totaalpakket zijn wij ook sterk met online portaal! U kunt dag en nacht bij ons een aanvraag plaatsen. Hierdoor heeft u zelf alles in beheer! Maar ook voor klanten die liever telefonisch contact hebben staat er een deskundig team voor u klaar om u te woord te staan!

Kijk ook op onze website voor meer informatie of neem vrijblijvend contact met ons op!

Competenties

  1. Lasersnijden: Met 2 Bystronic plaatlasers hebben we hoogwaardige technologie in huis om voor u een perfect product te kunnen lasersnijden.
  2. Plasma- en autogeensnijden: Om dikkere en grotere platen goed te kunnen verwerken maakt De Cromvoirtse gebruik van een plasma- & autogeensnijmachine.
  3. Kanten: Doordat direct bij de calaculatie van uw product volautomatisch de juiste uitslag wordt geproduceerd sluiten deze bewerkingen binnen onze bedrijfsvoering naadloos aan. Dit zorgt voor korte doorlooptijden en hoge kwaliteit.
  4. Buisladersnijden: Door gebruik te maken van onze buislasersnijmachine kunt u buis- en kokerprofielen efficiënter en goedkoper construeren.
  5. Zagen: We beschikken over 7 zaagstraten. Door deze diversiteit en grote beschikbare capaciteit garanderen wij u de kortste levertijd en de hoogste nauwkeurigheid.
  6. Finishen plaatwerk: Diverse hoogwaardige nabewerkingen van uw product