Verified
Logo Ferrum.jpg
Randweg-Zuid 9 6021 PT BUDEL Noord-Brabant Nederland

Ferrum Grootverspaning
Ferrum is gespecialiseerd in metaalbewerking, met name grootverspaning tot 40 strekkende meter. Ontzorgen staat daarbij altijd centraal: grootverspaning is méér dan het nauwkeurig volgen van een werktekening. Actief meedenken zit ons in het bloed, met altijd het eindproduct in gedachten. Zo zorgen we voor solide oplossingen met toegevoegde waarde. Ferrum: groot in grootverspaning.

Bedrijfsprofiel
Wat ooit begon als Machinefabriek Van Werde, is na ruim 40 jaar uitgegroeid tot Ferrum Grootverspaning: een modern bedrijf gebouwd op een fundament van ambachtelijk vakmanschap. Ferrum beschikt over groot machinepark op een grote werkplaats, waar alle mogelijke materiaalsoorten de revue passeren.

Ferrum staat voor een ferme service:afspraak is afspraak. En omdat uw belang ook ons belang is, hechten we veel waarde aan snelle processen. Met onze korte levertijden leggen we de lat hoog, maar nooit ten koste van het eindresultaat. Aan kwaliteit doen we geen concessies.

Vanuit het Brabantse Budel bedient Ferrum klanten overal in Zuid-Nederland en België. Door Ferrum bewerkte producten worden onder andere gebruikt in elektronicamachines, achtbanen, offshore installaties en medische apparatuur.