Verified
Forceertechniek.png
Gildenweg 18, 3334 KC Zwijndrecht
18 Gildenweg Zwijndrecht Zuid-Holland 3334 KC NL

Forceertechniek Koolmees B.V. is een familiebedrijf wat zich sinds 1946 richt op het vervormen van diverse metalen door middel van de forceertechniek. In de loop der jaren hebben er veel ontwikkelingen plaatsgevonden binnen het bedrijf waardoor Forceertechniek Koolmees B.V. zich op dit moment een multi-functionele en toonaangevende organisatie binnen de metaalbewerkingsbranche in Nederland mag noemen. Met een uiterst modern machinepark en de nieuwste software in combinatie met de juiste vakmensen zijn wij in staat om ook uw product te vervaardigen.

Automatisering/Robotisering
Met de aanschaf van de eerste automatische forceermachine in 1996 deed de computertechniek zijn intrede bij Forceertechniek Koolmees B.V.. De mogelijkheden van het bedrijf zijn hierdoor sterk uitgebreid. Doordat het bedrijf in de jaren na de aanschaf van deze automatische forceermachine steeds gerichte investeringen gedaan heeft, kunnen we met trots vermelden dat Forceertechniek Koolmees B.V. op dit moment beschikt over een zeer modern en geavanceerd machinepark wat deels gerobotiseerd is.

Verspaningstechniek/ Gereedschapmakerij
Sinds de overname van Boer Metaalbewerking B.V. uit Hendrik Ido Ambacht in 2016 zijn wij in staat onze eigen gereedschappen te vervaardigen. In combinatie met diverse vormen van verspaning geeft dit ons de mogelijkheid om flexibel en zelfstandig te opereren en om onze opdrachtgevers op een nog gerichtere manier van dienst te zijn.

Door ons machinepark met vele toepassingen binnen de metaalbewerkingstechniek en een professioneel team van medewerkers kunnen wij op een efficiƫnte en flexibele manier voldoen aan de vraag van onze opdrachtgevers en de wensen in de markt. De waarden kwaliteit en betrouwbaarheid vormen de kern van ons bedrijf en zijn terug te zien in al onze bedrijfsonderdelen.

FORCEERTECHNIEK KOOLMEES B.V. | MEER DAN FORCEREN ALLEEN