Verified
Logo Habets.jpg
Hunnecum 33 6361 EE NUTH Limburg Nederland

Verwachtingen waarmaken èn overtreffen. Dat is waar Habets Industrial Components & Surface Technology voor staat. Een bedrijf dat al sinds 1944 naam en faam opbouwt als toeleverancier en servicepartner in de wereld van industriële componenten en oppervlakte-behandeling.

Tussen oud en nieuw zit vaak een wereld van verschil. Verschil in kwaliteit en betrouwbaarheid, maar ook verschil in functionaliteit. Dat geldt voor vrijwel alles, dus ook voor de kostbare componenten die uw productieprocessen op gang houden.

Zodra deze aan het einde van hun levensduur komen, zijn er twee opties: flink investeren en ze vervangen of een aanzienlijk geringere investering plegen en ze laten reviseren door een partij die daar volledig op is ingericht. Als internationaal georiënteerde organisatie hebben we ruim zes decennia ervaring in metaal- verspaning, machinebouw en renovatie van grote industriële componenten!

Al meer dan 40 jaar werken we met verduurzamende thermische spuitprocessen. Bovendien zijn we al vele jaren actief als producent en servicepartner van klantspecifieke procesrollen, zoals transportbandrollen, uitlooprollen en geleiderollen.

Op zich zijn dit geen ongewone activiteiten, maar het feit dat we ze alledrie onder één dak verenigen maakt ons uniek in de branche. Dankzij deze combinatie en gesteund door onze ruime ervaring kunnen wij ook voor u het verschil maken!

Uw Habets Team

Markten waarin wij actief zijn:

  • Staalindustrie: Habets produceert transportrollen, looper rollen en overige rollen voor de grootste staalbedrijven in Europa. Daarnaast worden inbouwstukken en andere componenten vernieuwt en gerepareerd.
  • Energie: Voor de energiebranche worden met name voor de windenergie uiterst belangrijke onderdelen gefabriceerd.
  • Andere industrieën: Naast het maken, renoveren en repareren van onderdelen voor de chemische industrie doet Habets dit ook voor de papierindustrie en voor de machinebouw.

Habets is al vele jaren gespecialiseerd in het verspanen en/of reviseren van grote, complexe, industriële componenten.

Industrial Components & Surface Technology
Maar liefst 65 vakmensen behandelen dagelijks uw producten met zorg en passie, of het nu gaat om het (groot)verspanen van nieuwe onderdelen of het reviseren van versleten componenten. Thermisch spuiten kan een onderdeel van dat reviseren zijn, een verduurzamingstechniek die wij al ruim 40 jaar beheersen.

Service & Repair
Zodra de kostbare componenten die uw productieprocessen op gang houden aan het einde van hun levensduur komen, zijn er twee opties: flink investeren en ze vervangen of een aanzienlijk geringere investering plegen en ze door Habets laten reviseren.