Verified
Logo Helvoet.png
Sportlaan 13 3223 EV HELLEVOETSLUIS Zuid-Holland Nederland

Helvoet, opgericht in 1939, is internationaal actief op het gebied van het klantspecifiek ontwikkelen en produceren van enkelvoudige en samengestelde kunststof- en rubbercomponenten. Helvoet’s concurrentievoordeel ligt in het ontwikkelen en fabriceren van complete functionele modules voor geselecteerde productgroepen in diverse toepassingen. Voor deze specifieke componenten speelt innovatieve toepassing van rubber-, kunststof- en assemblagetechnologie een prominente rol.

Door jarenlange ervaring heeft Helvoet een unieke expertise en kennis opgebouwd van productontwikkeling en diverse productieprocessen voor rubber en plastic producten, bijvoorbeeld als leverancier voor de automotive industrie. Optimale procescontrole is van belang voor Helvoet, m.n. voor zeer grote series, aangezien de producten die door Helvoet gemaakt worden vaak een veiligheidsfunctie hebben. Daarnaast is, door een gestructureerde product/marktbenadering, een hoog kennis- en ervaringsniveau vereist. Toepassingen waar innovatieve denkkracht een randvoorwaarde is voor verdere groei en ontwikkeling. Dit vraagt om een flexibele organisatie, gecombineerd met functionele know-how en kennis van ontwikkeling en proces. Helvoet is in staat om dit te leveren.

Helvoet is gevestigd in Nederland (Hellevoetsluis en Tilburg), België (Lommel), India (Pune) en U.S.A. (Detroit) en bedient wereldwijd klanten.