Verified
Logo Heurkens.gif
Hunebedstraat 2 5342 LK OSS Noord-Brabant Nederland

Heurkens & van Veluw BV wil excelleren in RVS plaat- en constructiewerk.

Heurkens & van Veluw beschikt over een uitgebreid, state of the art, machinepark en is uw one stop shop in RVS. We onderscheiden ons doordat we onze klanten ontzorgen; dit doen we door goed te luisteren naar de wensen van onze klanten, door ondersteuning van onze klanten bij het ontwerp en de engineering van hun producten en door levering van het kwalitatief best mogelijke eindresultaat (volgens ISO 9001 ) binnen de afgesproken levertijd. We houden ons machinepark modern en goed geoutilleerd, onze grondstoffen komen van gerenommeerde leveranciers, onze productieprocessen zijn efficiënt en volgens de geldende kwaliteitseisen en de kennis en ruime ervaring van onze medewerkers staan garant voor professioneel vakwerk.

RVS plaat- en constructiewerk.

Korte doorlooptijden m.b.v. Quick Response Manufacturing met ca. 100 vakmensen.

Wij beschikken over 4 lasers voor het bewerken van plaat tot 6 meter en buis/koker tot een diameter van 256mm

Onze Timesaver staat garant voor het ongeëvenaard kantenbreken en afbramen.

Voor het zetwerk hebben we 9 kantbanken met variërende werkbreedtes (tot 6 meter lang). Voor grotere series beschikken we over een zetrobot.

Onze 3 walsmachines hebben rollen van 60,100,150 en 270mm

Voor het samenstellen en lassen van frame- en plaatwerkproducten beschikken we over programmeerbare Mig- en Tig-lasapparatuur. Onze 3 Valkweldinglasrobots zijn uitgerust voor zowel Mig- als Tig-lassen

Voor het finishen van RVS of aluminium stralen we het oppervlak met keramisch straalmiddel. Dit gebeurt in een straalcabine van 15 x 6 m en een hoogte van 4,5m.