Verified
Logo Hoekman.png
Rollecate 31 7711 GG NIEUWLEUSEN Overijssel Nederland

Wie zijn wij? Hoekman Roestvaststaal is een familiebedrijf gevestigd in Nieuwleusen en is specialist op het gebied van Roestvaststaal. Wenst u een volledig product te laten maken of juist alleen een onderdeel? Hoekman Roestvaststaal kan het allemaal voor u verzorgen.

Hoekman Roestvaststaal B.V.
Als toeleverancier van plaatwerk en complete lasconstructies willen wij uw projecten graag aangaan en met onze uitgebreide expertise daar waarde aan toevoegen. Door onze proactieve aanpak zoeken wij binnen Hoekman Roestvaststaal altijd naar verbetering in producten en processen. Dit om u als klant goed te bedienen maar ook te ont-zorgen, van begin tot eind.

Alles onder één dak!
Hoekman Roestvaststaal waarborgt hiermee een consistente kwaliteit. Tevens realiseren wij hiermee een zeer korte doorlooptijd van uw project.

Toeleverancier van al uw plaatwerk, mét specialisme op het gebied van RVS
Snel uw plaatwerk in huis? Wij verwerken plaatmateriaal tot uw gewenste eindproduct, als schakel in de keten zijn wij u snel van dienst voor al uw plaatwerkoplossingen.

Engingeeren, samenstellen en assembleren
Door samen te werken met onze opdrachtgever, zijn we in staat om op een slimme manier vorm te geven aan uw ontwerp. Op deze manier kunt u zich bezig houden met het ontwikkelen en vermarkten van uw product.

Markten waarin wij actief zijn:

  1. Voedingsmiddelenindustrie: RVS is door goede reinigingseigenschappen, geringe aanhechting van vuil en corrosiebestendigheid uitermate geschikt voor de voedingsmiddelenindustrie.
  2. Machinebouw: RVS machinebouw vraagt om grote zorgvuldigheid en kennis van het materiaal. Hoekman Roestvaststaal is gespecialiseerd in RVS en helpt u met haar kennis op dit gebied, zodat u uw machine kunt realiseren dat aan al uw eisen voldoet.
  3. Chemische Industrie: Duplex RVS-soorten zijn uitermate geschikt gebleken om toe te passen in de (petro-)chemische industrie, waar van het materiaal toch een hoge mate van bestendigheid tegen extreme condities wordt verlangd.
  4. Carrosseriebouw: Als toeleverancier bedienen wij carrosseriebouwers van RVS onderdelen tot gecertificeerde lascontructies. Eén van onze trouwe klanten uit deze sector is Scania.