Verified
Logo HTR.jpg
ESP 107 5633 AA EINDHOVEN Noord-Brabant Nederland

HTR is wereldwijd actief
HTR ontwikkelt, produceert en levert technische rubber- en kunststofschuim materialen. We richten ons met name op de Europese markt en het Midden-Oosten, maar werken wereldwijd voor onze klanten.

Missie/visie

Techniek en innovatief vermogen
Bij HTR denken we in oplossingen. Door middel van rubber en foam producten bieden we oplossingen voor technische uitdagingen. We kiezen altijd voor de beste materialen en maximale duurzaamheid in een specifieke applicatie. Op die manier haalt u op de lange termijn meer uit onze rubber en kunststof schuim producten. Om topproducten steeds weer beter te kunnen maken, investeren we ook doorlopend in onze mensen, machines en kennis.

Ontzorgen van onze klanten
Een ander belangrijk aspect van ons bedrijf is ontzorgen. We nemen u werk uit handen door met u mee te denken of door het design en de engineering van een nieuw product te verzorgen. Ook nemen we u het werk uit handen door u te herinneren aan mogelijke behoefte aan nieuwe producten op basis van bestelhistorie. Verder handelen we ook het complete logistieke traject graag voor u af. Uw rubber of schuim onderdelen zijn bij ons in vertrouwde handen.

Flexibel en financieel stabiel
Net als de meeste van onze producten zijn we flexibel. We passen ons graag aan uw wensen aan. Voor maatwerk rubber producten is dat natuurlijk noodzakelijk, maar ook voor onze dienstverlening of de organisatie in het algemeen willen we flexibiliteit bieden. We hebben overal een oplossing voor. Bovendien zijn we een financieel gezonde organisatie.

Onze Competenties

Meedenken met onze klanten
Door met u mee te denken bieden we toegevoegde waarde. We geven natuurlijk service en advies, maar denken ook met u mee over de kwaliteit, duurzaamheid en toepassing van onze rubber en foam producten. We gaan verder dan alleen een concurrerende kostprijs, want een kleine besparing nu kan namelijk op de lange termijn een kostenpost worden. De kwaliteit van onze producten staat altijd voorop. Vraag onze experts om advies over uw rubber of schuim producten.

Ondersteuning en dienstverlening
U wilt een leverancier waarop u kunt bouwen. Daarom zijn we doorlopend bezig om onze processen te verbeteren. Het begint allemaal bij het tijdig leveren van de juiste rubber producten. Maar ook na levering van uw order zijn we bereikbaar voor vragen of ondersteuning. Nazorg is natuurlijk net zo belangrijk als de order zelf.

Kennis van rubber en kunststof schuim
Rubberafdichtingen zijn van grote invloed op de kwaliteit van eindproducten. Onze mensen hebben veel verstand van rubber, de toepassing ervan en de logistiek die erbij komt kijken. Die combinatie is onze kracht. Daarmee leveren we een belangrijke bijdrage aan de kwaliteit van uw eindproduct.