Verified
Logo Inno Metaal.jpg
Hooge Zijde 6 5626 DC EINDHOVEN Noord-Brabant Nederland

INNO weet al bijna 30 jaar koers te houden. Dat is niet vreemd: het bedrijf weet waar het voor staat, wat het aan technische mogelijkheden in huis heeft en hoe het zijn zakelijke partners het beste van dienst kan zijn. INNO heeft een visie en weet welke missie zij wil volbrengen. Zaken die ook in de toekomst richtinggevend zullen zijn. We vatten ze samen onder de begrippen Waarom, Hoe en Wat.

Waarom?

INNO wil haar klanten sterker maken door voor hen – op basis van creativiteit en innovatieve – producten te ontwikkelen en te vervaardigen die in hun bedrijfsvoering passende oplossingen vormen. Dat geeft ons energie.

Hoe?

Door betrouwbaarheid hoog in het vaandel te plaatsen. Partners moeten blind kunnen varen op onze professionaliteit en onze zakelijke afspraken. Een man een man, een woord een woord.

Wat?

Vakmanschap staat voorop. Want dat leidt tot kwaliteitsproducten. Maar daar mag het niet bij blijven. INNO wil haar klanten omringen met extra service, toegesneden op de specifieke behoeften van de klant. De ene keer liggen die in technische wensen rondom productieprocessen, de andere keer in de complexiteit van de mechatronica, en een derde keer in de samenwerking bij een productontwikkeling