Verified
Logo KMWE.jpg
Croy 11 5653 LC EINDHOVEN Noord-Brabant Nederland

Precision Components is gespecialiseerd in de volledig geautomatiseerde 24/7 verspaning van functioneel kritische componenten. De hoge mate van automatische verspaning van hoge variatie aan producten in kleine batchgroottes vereist een weldoordachte machinestrategie en een hoog niveau van procescontrole.

Precision Systems is gespecialiseerd in de assemblage van hoogwaardige mechatronische systemen en modules, in een schone of cleanroom omgeving.

KMWE Projects biedt Concept en Value Engineering support door het combineren van de algemene ontwerp- en proces kennis met de uitgebreide ervaring en kennis binnen KMWE op het gebied van productie- en assemblage technieken. Onze aanpak is gebaseerd op het maximaal integreren van functies en het reduceren van complexiteit. Hierbij maken we optimaal gebruik van de beschikbare capaciteiten van KMWE en ons global toelevernetwerk.

KMWE is toeleverancier en partner voor de High Tech Machinebouw en Aerospace.

KMWE is niet alleen aanbieder van hoogwaardige, geautomatiseerd verspaande onderdelen, maar ook van de montage en engineering van functioneel geteste mechatronische modules. KMWE is ontstaan in de Brainport regio die zich kenmerkt door zijn hoogwaardige toeleverketen voor de high mix, low volume, high complexity industrie.

60 jaar ervaring, 500 gemotiveerde, goed opgeleide medewerkers, een internationaal toelevernetwerk en een onophoudelijk streven naar Excellence zetten wij in om aan de hoge eisen van onze klanten en hun markten te voldoen.

Always on the cutting edge of Excellence.

Markten waarin wij actief zijn:

  • Medical
  • Aerospace and defense