Verified
Logo Kreber.png
Kon Wilhelminahvn ZZ 25 3134 KG VLAARDINGEN Zuid-Holland Nederland

Wij helpen u graag met het ontwerpen, bouwen en onderhouden van machines. Denk aan drukvaten, prill-machines, skid-bouw, warmtewisselaars en nog veel meer voor de chemische industrie, de food processing-industrie en de maritieme-/offshore-industrie. Met een sterke focus op kennis en innovatie, produceert Kreber daarbij zelf alle componenten. Zo zijn kwaliteit en korte doorlooptijden gewaarborgd en kunt u tot laat in het proces specificaties wijzigen. Onder aan de streep levert dit machines op met een langere levensduur en optimale exploitatiekosten.

Met Kreber beschikt u over de slagkracht van een ingenieursbureau met een eigen, ervaren machinefabriek. Onze engineers vertalen hun expertise en innovaties in optimale, turn-key oplossingen voor u en hebben vervolgens letterlijk alles in huis om die ook te produceren. Zo biedt Kreber u de flexibiliteit om tot het laatste moment verbeteringen door te voeren en weten we tot in detail hoe we uw intellectueel eigendom kunnen beschermen.

Kreber kent de bewerkingsmachines en de toe te passen materialen door en door. Omdat wij voor veel verschillende opdrachtgevers ontwerpen, halen wij méér uit bestaande materialen en machines. U profiteert van onze snelle ervaringscurve met betere onderdelen en producten tegen lagere fabricagekosten.

Kreber beschikt over in totaal 9.500 m2 fabricage-oppervlak in Vlaardingen, handig gesitueerd aan de rivier de Nieuwe Maas, zo’n 15 kilometer ten westen van Rotterdam. Ons doel is een duurzame relatie met klanten, leveranciers en collega’s. In binnen- en buitenland. Want ruim 60% van onze productie wordt geëxporteerd. Hoe u de samenwerking wilt inrichten is aan u. Kreber ontzorgt u van pure productie tot aan zelfstandig ontwerp.

Markten waarin wij actief zijn

  • Petrochemische Industrie: Energie- en emissievraagstukken, (explosie)veiligheid, strenge regelgeving en vragen vanuit snel veranderende markten leggen een enorme druk op het innovatievermogen van de petrochemische industrie.
  • Voedingsmiddelenindustrie: Rondom de kwaliteit van voeding en voedselveiligheid is tegenwoordig veel discussie. Overheden stellen steeds strengere randvoorwaarden aan de productie van voedingsmiddelen.
  • Offshore & Maritieme Industrie: De offshore industrie wordt momenteel uitgedaagd door een lage olieprijs die energiewinning en gerelateerde activiteiten op zee stevig onder druk zet.

Our brain is your innovation.
Met Kreber beschikt u over de slagkracht van een ingenieursbureau met een eigen, ervaren machinefabriek. Wij helpen u graag met het ontwerpen, bouwen en onderhouden van uw missie equipment.

Competenties

  1. Engineering: Met Kreber beschikt u over de slagkracht van een ingenieursbureau met een eigen, ervaren machinefabriek. Onze engineers werken met 3D software en zijn bedreven in het vinden van creatieve oplossingen voor uw uitdagingen.
  2. Project Management: Onze ervaren projectmanagers zijn uw Single Point of Contact gedurende het project en zorgen voor een beheerste en efficiënte productie.
  3. Verspanen: Kreber onderscheidt zich door haar mogelijkheden in zowel kleine als grote verspaning. Het machinepark is er op ingericht om alle componenten in-house te maken zodat wij uw producten onafhankelijk van derden kunnen fabriceren.
  4. Lassen: Kreber is gecertificeerd volgens ISO 3834-2, AD-2000 en PED 97/23 EC, geaccrediteerd door TUV. Onze lassers zijn gecertificeerd voor de gangbare lasprocessen in koolstofstaal, Duplex en RVS.
  5. Assemblage & testen: Kreber levert uw producten turn-key af. Alle noodzakelijke montage en testwerkzaamheden kunnen wij in eigen beheer uitvoeren. Indien gewenst kunnen de Kreber service monteurs uw product op locatie installeren en in bedrijf stellen.
  6. Logistiek: Kreber ontzorgt u vanaf productie tot en met oplevering. Door onze strategische ligging aan open water kunnen uw producten zowel over de weg als over water vervoerd worden.