Marvo Technologies B.V.

Marvo Technologies B.V.2017-07-05T13:10:30+00:00
Verified
Logo Marvo.png
Minosstraat 10 5048 CK TILBURG Noord-Brabant Nederland

Marvo Technologies BV produceert massadraaiwerk, automatendraaiwerk en precisiedraaidelen met de modernste computergestuurde CNC-draaibanken, CNC-langdraaimachines en conventionele draai- en freesbanken.

Competenties

CNC Draaien
Onze CNC draaibanken van DMG MORI zijn uitgerust met geïntegreerde tegenspindels, aangedreven gereedschappen en automatische aanvoermagazijnen. De meest complexe machines zijn uitgerust met 3 revolvers, 36 gereedschappen en 17 assen.

CNC Langdraaien
Onze specialiteit is CNC Langdraaien. Wij beschikken over 10 langdraaiers in verschillende uitvoeringen van STAR Micronics.

Reiniging
Alle typen draaidelen, waaronder zeer kwetsbare onderdelen,worden zorgvuldig gereinigd. Wij beschikken over testmogelijkheden om de oppervlaktereinheid te controleren en kunnen reinigen tot een oppervlaktespanning van 46mN/m.

Oppervlaktebehandeling
Marvo heeft de mogelijkeheden voor trowaliseren, ontbramen, vergladden en polijsten in eigen huis. Voor veel andere oppervlaktebehandelingen en coatings hebben wij jarenlange ervaring opgebouwd door samen te werken met vaste partners.

Assemblage
Voor verschillende klanten worden producten samengesteld in onze assemblageafdeling. Wij verzorgen eenvoudige samenstellingen tot complete machines.

Kwaliteit
Sinds 1997 werkt Marvo volgens een ISO 9001 gecertificeerd kwaliteitssysteem. De kwaliteitszorg in ons productieproces is daarmee gewaarborgd. Er wordt continu gewerkt aan verbetering en klanttevredenheid.