Verified
Logo Metaalbedrijf Baas.jpg
Bedrijvenpark Twente 105 7602 KE ALMELO Overijssel Nederland

Wat kunnen we voor u maken?
Baas metaal in Almelo is al meer dan 25 jaar een betrouwbare en klantgericht metaalbedrijf voor o.a de klantspecifieke producten voor machine-, apparatenbouw, de agrarische sector en de voedingsmiddelenindustrie. De opgebouwde expertise en geavanceerde apparatuur zetten we graag in om voor onze opdrachtgevers snel en vakkundig hoogwaardige producten te ontwerpen en te bouwen. Desgewenst kunnen wij uw producten voorzien van een oppervlaktebehandeling. Baas Metaal kan dus voor u het gehele traject van productontwikkeling tot en met productie, assemblage en aflevering verzorgen maar uiteraard kunt u ons ook inschakelen voor een deel hiervan zoals o.a lasersnijden, robotlassen, plaatwerk en zetwerk.

Medewerkers en machinepark
Een prettige relatie met onze opdrachtgevers vinden we belangrijk. Eigenschappen van onze medewerkers zijn betrokkenheid, flexibiliteit, doorzettingsvermogen en betrouwbaarheid.

Meer dan het maken alleen
Als u ons zo vroeg mogelijk bij de productontwikkeling betrekt, kunnen we adviseren over lage productiekosten. Vervolgens zoeken we de snelste en efficiëntste manier om uw product te produceren.

Markten waarin wij actief zijn:

  1. Voedingsmiddelenindustrie: Voor deze branche, waarin rvs een hoofdrol speelt, vervaardigen wij veel frames, bordessen en plaatwerk. Alles met een hoog afwerkingsniveau en volgens strenge normen. Graag laten wij u onze werkplaats zien.
  2. Agro sector: Deze opkomende branche is steeds belangrijker voor ons. Wij vervaardigen hier halffabrikaten maar ook alleen lasersnijwerk. Het afwerkingsniveau bespreken wij uitvoerig met de klant om zo de perfecte prijs kwaliteit verhouding te krijgen.
  3. Machine & apparatenbouw: Binnen onze organisatie vervult de klant een centrale rol. Van offerte tot het uiteindelijke product wordt intensief contact onderhouden met de klant. Door onze ruime ervaring met het bouwen van apparaten kunnen we u goed adviseren.
  4. Chemische industrie: Chemische industrie wordt de nieuwe standaard. Een goed werkend apparaat is van groot belang voor uw bedrijf om stilstand of andere nadelige gevolgen van een storing te voorkomen. Daarom is materiaal keuze en ontwerp van het apparaat erg belangrijk.

Engineering en bewerkingen: Als u ons zo vroeg mogelijk bij de productontwikkeling betrekt kunnen we adviseren over lage productiekosten. Vervolgens zoeken we de snelste en efficiëntste manier om uw product te produceren. De meeste RVS metaalbewerkingen kunnen we in eigen productiehal uitvoeren of het nu gaat om enkelstuks of series. Hierdoor heeft u 1 partner voor een kwalitatief beter product tegen zeer concurrerende prijs en een korte levertijd. Wilt u meer weten? Kijk dan verder op deze site, of neem contact met ons op om een afspraak te maken.

Competenties

  1. Engineering: Naast het werken volgens opdracht is het ook mogelijk om de engineering bij ons uit te besteden.
  2. Apparatenbouw: Baas metaal levert klantspecifieke producten voor verschillende branches. We maken een grote verscheidenheid aan apparaten, zowel enkelstuks als series van aluminium, RVS of staal.
  3. Framebouw: Frames zijn meestal opgebouwd uit buizen, kokers, plaatdelen of een combinatie daarvan. Wij durven onszelf een echte specialist te noemen op dit gebied.
  4. Constructiewerk: De constructiewerkzaamheden die Baas Metaal uitvoert bestaan meestal uit de productie van halffabricaten uit plaat of profiel maar ook geregeld komt het voor dat we constructieve onderdelen maken zoals machineframes, machinedelen, etc.
  5. Plaatwerk: Baas metaal heeft meer dan 25 jaar ervaring in het uitvoeren van een groot aantal bewerkingen die kunnen worden toegepast op plaatwerk.