Verified
Logo MFE.jpg
Loubergweg 7 6961 EJ EERBEEK Gelderland Nederland

De MFE Group staat voor een compleet pakket aan productiemiddelen en dienstverlening. Internationaal leveren wij vanuit MFE Machining & Construction B.V. grote (samengestelde) producten en gelaste constructies met hoge precisie met lengtes tot 20 meter en gewichten tot 80 ton. We hebben productievestigingen in Eerbeek en Kampen en de verkoop vindt plaats vanuit Eerbeek.

Binnen MFE Engineering & Industrial Maintenance B.V. zijn we actief op het gebied van reparatie, service en onderhoud binnen diverse industrieën en voeren we modificaties en machinebouw uit binnen de papier- en betonindustrie.

MFE beschikt over een eigen afdeling Engineering die wordt ingezet voor de machinebouw en het uitvoeren van modificaties aan productielijnen.

Op onze site http://www.mfe.nl vindt u alle informatie, foto’s en referenties van diverse projecten die we hebben uitgevoerd in de On- & Offshore, scheepsbouw en bagger, energiemarkt, zware machinebouw etc.

Markten waarin wij actief zijn:

 1. On-/Offshore & Shipping: MFE levert zowel losse onderdelen als grote samengestelde delen aan de On- & Offshore en toepassingen binnen de scheepvaart en baggerindustrie. Zowel (grote) bewerkte lasconstructies als lange assen en complete producten behoren tot het programma.
 2. Energy & Rotating Equipment: MFE levert grote machinaal bewerkte en hoog precieze producten aan de energiemarkt en is internationaal één van de marktleiders op het gebied van de productie van walsen en assen in het algemeen.
 3. Steel & Non Ferro: Bij de productie van grondstoffen zoals staal, aluminium en messing, worden zware machines en onderdelen ingezet.
 4. Heavy Machinery: MFE produceert grote (samengestelde) producten met een hoge precisie. Producten met een lengte van 20 meter en gewichten tot 80 ton kunnen door MFE worden samengesteld en worden bewerkt.
 5. Industrial Maintenance & Repair: Binnen MFE Engineering & Industrial Maintenance wordt de machinebouw en de modificaties aan machines uitgevoerd en de reparatie, service en onderhoud binnen diverse industrieën.
 6. Engineering & Machinebouw: MFE is in staat om een complete machine te ontwikkelen en te bouwen.

De MFE Group staat voor een compleet pakket aan productiemiddelen en dienstverlening. MFE mag met recht een GROOTVERSPANER genoemd worden !

Internationaal leveren wij vanuit MFE Machining & Construction BV grote (samengestelde) producten en gelaste constructies met hoge precisie met lengtes tot 20 meter en gewichten tot 80 ton.

Binnen MFE Engineering & Industrial Maintenance BV zijn we actief op het gebied van reparatie, service en onderhoud binnen diverse industrieën en voeren we modificaties en machinebouw uit binnen diverse industriën.

Competenties

 1. Kwaliteit: MFE staat voor kwaliteit, daarom zijn wij gecertificeerd voor ISO 9001, ISO 14001, ISO 3834-2 en VCA*.
 2. Lang/groot CNC draaien: Diverse CNC draaibanken van klein tot groot, deels met aangedreven gereedschappen met een maximale afmeting van Ø 2.400 mm x 20 meter. Grote carrousel draaibank met freesunit met een maximale afmeting van Ø 4.250 mm x 3 meter.
 3. Groot CNC kotteren/frezen: Diverse CNC kotterbanken en freesbanken met een maximale afmeting van 15 m x 5 m x 3 m, een gewicht van 80 ton en een draaitafel van 3 m x 3 m.
 4. Cladding/gecertificeerd lassen: MFE is ISO 3834-2 gecertificeerd en is uw partner op het gebied van gelaste constructies en het bewerken er van. Ook doen wij Cladding / Hardfacing / Overlay Welding van lagen zoals Inconel en Stelliet d.m.v. Plasme Transferred Arc (PTA) Lassen.
 5. CNC Rondslijpen en balanceren: Wij slijpen o.a. uw walsen in elke gewenste vorm en tolerantie op onze CNC rondslijpbanken met een maximale afmeting van Ø 2.500 mm x 10 m en een gewicht van 70 ton. Ook balanceren wij dynamisch met een maximale afmeting van Ø 3.000 mm x 20 m.
 6. Langgatboren: Langgatboren tot een maximale product diameter van Ø 850 mm en een boordiameter van Ø 25 tot Ø 400 mm, maximale lengte 8 m en gewicht 12 ton.