MTA B.V.

MTA B.V. 2017-07-05T13:10:30+00:00
Verified
Logo MTA.png
Waterbeemd 8 5705 DN HELMOND Noord-Brabant Nederland

MTA is een innovatief, flexibel en hightech System Supplier gespecialiseerd in het ontwikkelen en bouwen van mechatronische machines en systemen binnen het high mix / low volume karakter. Onze klanten zijn internationaal toonaangevende OEM’ers en Multinationals uit de Packaging-, Food-, Graphics-, en Hightech systems industrie. Ze stellen hoge eisen aan kwaliteit, flexibiliteit, innovatiekracht en kostenbeheersing en vinden hiermee in MTA een betrouwbare en gedreven partner.

THINK, MANAGE & CREATE
Onze competenties verdelen we in “Think, Manage & Create!” Met een team van experts in elk van deze disciplines zijn we in staat om klanten een totaaloplossing te bieden en ze daarmee geheel te ontzorgen.

Competenties

DEVELOPMENT & ENGINEERING
Onze toegevoegde waarde voor klanten begint in de concept en ontwerpfase maar ook voor productoptimalisatie en value engineering van bestaande systemen en machines vervult MTA een belangrijke rol voor haar opdrachtgevers.

PROJECT MANAGEMENT
Project- en Logistiek Management zijn sleutelfuncties binnen MTA. Door een team van ervaren Project-Engineers worden alle processen bewaakt en worden zowel de interne als de externe activiteiten gecoördineerd.

OUTSOURCING
Binnen onze nationale en internationale Supply Chain werken we per bewerkingstechnologie samen met strategische toeleveranciers uit zowel Nederland als uit Zuid-Europa, Oost-Europa en Azië.

PRODUCTION
MTA heeft onder één dak de beschikking over een eigen CNC productie werkplaats. Daarnaast vormt deze flex-werkplaats ook het front office voor de CNC verspanings-activiteiten in Roemenië.

ASSEMBLE
Systeemmontage van mechatronische deelsystemen, machines of modules vindt plaats binnen de geconditioneerde en prima geoutilleerde assemblage-afdeling van ruim 2.000 m2 welke flexibel is ingericht in een eilandstructuur.

TESTING
Kwaliteit wordt tijdens en na het montageproces bewaakt en realtime geregistreerd in het Assembly Quality System (AQS) waaruit automatisch een sluitend testprotocol gegenereerd wordt.

MTA is als System Supplier een ideaal verlengstuk voor haar klant waarbij het gehele realisatietraject uit handen genomen wordt.

Met enerzijds eigen productiefaciliteiten in Nederland en Roemenië en anderzijds het Global Sourcing system is MTA in staat steeds de optimale combinatie tussen kwaliteit, doorlooptijd en kosten te realiseren. Met daarnaast een volwaardige afdeling Development & Engineering, een brede ervaring in project- en logistiek management en veel expertise op het gebied van fijnmechanische- en mechatronische systeemmontage beheerst MTA alle belangrijke elementen uit de keten.