Verified
Logo NFB.png
De Dieze 21 5684 PR BEST Noord-Brabant Nederland

NFB coatings in Best is toonaangevend op het gebied van kataforese lakken, poedercoaten en natlakken van metalen en kunststof halffabrikaten en eindproducten.

Vanaf de oprichting in 1969 heeft NFB zich ontwikkeld van toeleverancier tot een full-service organisatie met een duidelijke meerwaarde voor de klant uit de toeleveringsindustie. Een meerwaarde die wordt vertaald in de mogelijkheid om naast de oppervlaktebehandeling producten te laten bedrukken of te assembleren. Maar ook in ondersteuning en samenwerking op het gebied van product- en of procesinnovatie. Dit is met name belang voor producten waar de keuze van de oppervlaktebehandeling invloed heeft op de kwaliteit van het eindproduct.

NFB loopt al jaren voorop met het toepassen van milieuvriendelijke oplossingen. Zo wordt bij het natlak procédé en bij het kataforese lakken gebruik gemaakt van watergedragen lakken. Bij het poedercoaten geldt zelfs een verbruikefficiency van 99%.

In totaal beschikt NFB over ca. 16.000m2 bebouwd oppervlak, waar uw goederen onder geconditioneerde omstandigheden worden behandeld en kunnen worden opgeslagen.