Verified
Logo Nijdra.png
Bamestraweg 31 1462 VM MIDDENBEEMSTER Noord-Holland Nederland

De Nijdra Group is een professionele toeleverancier van hoogwaardige precisieonderdelen, complexe (sub)modules en complete systemen bestemd voor de hightech industrie.

Nijdra Group ontzorgt haar opdrachtgevers van engineering, productie en assemblage tot testen en supply chain management. Dankzij onze ruime ervaring (sinds 1974) in de hightech industrie zijn wij in staat om in elke fase – vanaf ontwikkeling tot eindproduct – een toegevoegde waarde te bieden. Wij leveren compleet gemonteerde en geteste modules en machines.

Daarnaast bieden wij onze klanten ondersteuning bij het ontwerpen, begeleiden en produceren van prototype én het ontwikkelen van een prototype naar serieproductie en assemblage. Onze uitgebreide expertise op het gebied van maakbaarheid, tolerantiebereik, materiaaltoepassing, oppervlaktebehandeling, kostenreductie en efficiënte assemblage wenden wij aan om een optimaal resultaat en hoogste kwaliteit voor onze opdrachtgevers te realiseren.

Precision is our profession, Service is our passion!

https://www.nijdra.eu
info@nijdra.nl
+31 299 68 99 00
Twitter: @nijdra
LinkedIn: Nijdra Group

Markten waarin wij actief zijn:

 • Analyse
 • Medisch
 • Optisch
 • Broadcasting
 • Semicon
 • Maritiem

Competenties

 1. Engineering: Onze engineering is in staat om in een vroeg ontwerpstadium met de klant mee te denken. Wij gaan daarbij uit van de meest optimale oplossing voor de maakbaarheid en reproduceerbaarheid van onderdelen en samenstellingen.
 2. Productie: Sinds 1974 is Nijdra gespecialiseerd in het draaien, frezen en slijpen van fijnmechanische onderdelen. Het technisch centrum binnen onze vestiging zorgt voor een optimaal productieproces. Hierbij bieden wij de mogelijkheid tot grade 2 – 4 handling.
 3. Assemblage: Nijdra beschikt over een divers aanbod van assemblagemogelijkheden. Dit zijn onder andere: Cleanroom, ESD, LEAN, Hoogvacuüm, Elektronisch mechanisch, PLC en Pneumatisch.
 4. Protoproductie: De Protoshop stelt Nijdra in staat projecten vanaf de ontwikkelfase tot eindassemblage te beheren.
 5. Supply Chain Management: Om de klant optimaal te ontzorgen zijn wij in staat de totale toeleverketen van de klant over te nemen.