Verified
NTS.jpg
Dillenburgstraat 9, 5652 AM Eindhoven
9 Dillenburgstraat Eindhoven Noord-Brabant 5652 AM NL

NTS ontwikkelt, maakt, assembleert en test complexe (opto)mechatronische systemen en mechanische modules voor grote hightech machinebouwers (OEM’s). Als eerstelijns systeemleverancier richten we ons op bedrijven in markten met een hoge productvariëteit, lage volumes en hoge complexiteit – bijvoorbeeld semiconductor, life sciences en digital printing – waar precisie en wendbaarheid van het allergrootste belang is. NTS blinkt daarin uit en ondersteunt de klant met raad en daad in het realiseren van zijn doelstellingen over de gehele life-cycle van diens machine.

Gedurende de afgelopen jaren heeft NTS veel kennis en knowhow opgebouwd van systemen en modules voor de handling, transfer en positionering in machines. Die kennis passen we toe op de unieke producten van onze opdrachtgevers. Zo kunnen onze klanten zich optimaal concentreren op hun kernprocessen en samen met ons in een kortere doorlooptijd hun machines leveren tegen lagere kosten.
Bij NTS vormt flexibiliteit, ambitie en vakmanschap de basis voor efficiënte samenwerking; het oplossings- en servicegericht ontzorgen van de klant. Bovendien zitten we wereldwijd bij onze klanten om de hoek. Zo houden we de lijnen kort en schakelen we snel.

Werken met NTS betekent: Accelerating your business!

Markten waarin wij actief zijn:

  1. Semiconductor
  2. Digital Printing
  3. Life Sciences
  4. Analytical
  5. Industriële systemen

Competenties
NTS bouwde de afgelopen 25 jaar de noodzakelijke kennis, vaardigheden, faciliteiten en organisatie op voor het ontwikkelen, produceren en assembleren van precisiesystemen voor de hightechindustrie. Onze systemen worden onder andere gebruikt in de semiconductor-, life sciences- en digital printing-industrie. Ze betreffen voornamelijk handling-, transfer- en positioneringsprocessen, en vloeien voort uit onze knowhow op het gebied van (opto)mechatrona en mechanica.

Product Life Cycle Competenties
Een product ontwikkelen, maken, introduceren en het gedurende de lifecycle succesvol managen, vraagt om de juiste vaardigheden, knowhow en ervaring. Het begint met het selecteren van de juiste parameters, de juiste partners in de supply chain en het kiezen van de assemblagelocatie die geografisch gezien het best past bij de opdrachtgever. Dit alles zit in het DNA van NTS.

NTS is gespecialiseerd in het ontwikkelen, maken en assembleren van producten in markten met een hoge productvariëteit, lage volumes en hoge complexiteit.

Klik hier voor meer informatie.