Verified
Logo Post en Dekker.jpg
Grasweg 41 a 1031 HW AMSTERDAM Noord-Holland Nederland

Missie
Post en Dekker creëert nieuwe business voor de maakindustrie door flexibele, slimme en innovatieve productfamilies te ontwikkelen en te borgen. Dat doen wij door in de ontwikkelketen van OEM’ers configure-to-order productfamilies te introduceren die beter, goedkoper en sneller te realiseren zijn. In hun primaire businessproces zetten wij een efficiënt ordercreatieproces op en organiseren wij een efficiënte en flexibele supply chain.

Visie
Post en Dekker is ervan overtuigd dat een integrale ontwerpstrategie OEM’ers in staat stelt hun machines veel efficiënter te bouwen, hun beheerskosten drastisch te verlagen en hun strategische positie te versterken. Na vijftien jaar werken aan implementatie bij uiteenlopende klanten, met vele tientallen succesvolle cases, blijkt die ontwerpstrategie niet slechts een optie maar een keiharde noodzaak. De wereld is sneller, de concurrentie feller en China en andere low-cost players dwingen tot de laagste integrale kosten.

Fabrikanten die klantspecifieke machines in low volume en high diversity bouwen moeten excelleren in flexibiliteit én efficiëntie. Allereerst moeten ze natuurlijk hun zaken hier en nu op orde hebben, maar ‘survival of the fittest’ op de lange termijn vergt meer. Daarvoor bieden integraal ontworpen configure-to-order productfamilies het onmisbaar strategische voordeel van (veel) kortere time-to-market en halvering van kosten ten opzichte van aparte machine-ontwerpen.

De noodzakelijke keuze voor een integraal ontwerp van modulair productfamilies is consequent doorgetrokken naar het lean ontwerp van de integrale businesscase en integrale ketenflexibiliteit. Post en Dekker biedt specifieke bridging technology waarmee OEM’ers bij elke uitdaging – operationeel, tactisch of strategisch van aard – de brug naar de top van hun marktsegment kunnen slaan.

Verschillende klantbehoeftes overbruggen wij met ‘bridging technology’ in een toegespitst aanbod:

Bridging the Gap; Go fix it! biedt snelle, praktische oplossingen voor acute problemen.
Bridging the Challenge; Go beat the Competition! biedt System development met integrale modulaire ontwerpen van productfamilies.
Bridging the Future; Go Smart! biedt Smart Customization programma’s voor het flexibiliseren van de orderinname en het (drastisch) verlagen van doorlooptijden, kosten en risico’s in de keten.
Onze opdrachtgevers ervaren onze toegevoegde waarde door:

  • verkorten van hun time-to-market voor innovaties en ontwikkelingen.
  • verkorten van hun doorlooptijd in klantspecfieke order realisatie.
  • verhogen van hun bruto marge.
  • verhogen van voorspelbaarheid in klantspecifieke order realisatie.
  • vergroten van kennis en inzicht.
  • teamwork