Verified
Logo Protonic Holland.jpg
De Factorij 36 1689 AL ZWAAG Noord-Holland Nederland

Protonic Holland, uw innovatieve elektronica partner!

Protonic is een familiebedrijf dat al ruim 40 jaar actief is op het gebied van ontwikkeling, ontwerp en fabricage van elektronica. Met eigen productiefaciliteiten zorgen wij voor het gehele traject van productontwikkeling en ontwerp tot en met elektronicafabricage en eindassemblage. Als bedrijf helpen wij klanten met succesvolle productinnovaties. Door de klanten op de voorgrond te zetten, behalen wij onze successen. Veel van onze klanten zijn marktleider in hun branche en hebben diverse innovatieprijzen gewonnen.

Professioneel In co-makership met machine- en apparatenbouwers ontwikkelen en produceren wij besturingsproducten en zorgen voor de bijbehorende marktbescherming. Met een team van ruim 70 professionals, waarvan 25 specialisten werkzaam op de afdeling productontwerp en technologisch onderzoek, realiseren wij samen met onze klanten succesvolle innovaties. De specialisten werken in multidisciplinaire teams en doen continue onderzoek naar nieuwe technologie├źn en de toepasbaarheid daarvan.

Omdat wij beschikken over eigen productiefaciliteiten, kunnen wij flexibel leveren en zijn onze ontwerpen, onder andere, op de fabricage toegespitst (Design For Excellence).