Core-TeQ Europe B.V.

Core-TeQ Europe B.V.2017-07-05T13:10:30+02:00
Verified
CoreTeq.png
Industrieweg 2 1619 BZ ANDIJK Noord-Holland Nederland

Core-TeQ Europe B.V. produceert al meer dan 50 jaar kwalitatief hoogwaardige assen, walsen, rollers en complete samenstellingen voor verschillende marktsegmenten van de maakindustrie. Uitgangspunt hierbij is het leveren van een toegevoegde waarde aan het productieproces van onze klanten. De betrokkenheid bij en de kennis van assen en rollers is door onze jarenlange ervaring optimaal en verschaft ons de mogelijkheid om maximale ondersteuning te bieden aan onze klanten bij het ontwikkelen en produceren. Door de 50 jaar ervaring beschikt Core-TeQ Europe B.V. over een enorme hoeveelheid gespecialiseerde kennis.

In 2005 heeft Core-TeQ Europe B.V. een productievestiging in Maleisië opgericht, genaamd Core-TeQ Asia Sdn. BHD. De vestiging is 100% eigendom van Core-TeQ Europe. Bij Core-TeQ Europe B.V. zijn momenteel ca. 65 mensen werkzaam.

Vanaf 1992 is Core-TeQ Europe B.V. ISO9001-2008 gekwalificeerd. Deze afstemming tussen organisatie, ontwikkeling, productiekwaliteit en toepasbaarheid zal zich in de toekomst verder manifesteren in voordelen voor de afnemers van onze producten.

Kortom: Scherpenzeel B.V. Supporting your CORE business!

Markten waarin wij actief zijn:

  1. Grafische Industrie: Sinds meer dan 50 jaar produceert Core-TeQ Europe B.V. assen, walsen en samenstellingen voor de grafische industrie. Core-TeQ Europe levert in de grafische industrie oa. aan Hewlett-Packard, Océ, Heidelberg en vele anderen.
  2. Algemene Machinebouw: Bij de Algemene Machinebouw worden bij Core-TeQ Europe vele marktsegmenten bediend. Zo produceert Core-TeQ Europe oa. voor de volgende marktsegmenten; verpakkingsindustrie, glasindustrie, folie-verwerkende industrie, weefindustrie.
  3. Agrarisch: Alle soorten assen, walsen en draaidelen maakt Core-TeQ Europe B.V. voor de agrarische markt. Enige klanten die Scherpenzeel beleverd zijn; Amazone en Kuhn Geldrop.
  4. Logistiek: Sinds jaren maakt Core-TeQ Europe B.V. assen en walsen die gebruikt worden bij logistiek transport.

Om efficiënt te kunnen produceren, beschikt Core-TeQ Europe B.V. over een hoogwaardig machinepark, bediend door uitstekend opgeleide vakmensen. Om een optimale inzetbaarheid te kunnen waarborgen, wordt ons machinepark uitstekend onderhouden en waar nodig vernieuwd.

Ook wordt voortdurend onderzoek gedaan naar nieuwe technieken, welke ingezet kunnen worden om ons te helpen een kostengunstige oplossing te bieden aan onze klanten.

Binnen Core-TeQ Europe B.V. worden alle meetgegevens digitaal verwerkt zodat de procesbeheersbaarheid wordt aangetoond. Door deze manier van werken wordt per product de gehele werkwijze vastgelegd zodat u bij herhalingsseries de garantie heeft dat Uw product keer op keer aan dezelfde kwaliteitseisen voldoet.

De combinatie van een moderne machinepark en een ver doorgevoerd kwaliteitssysteem met volledige procesbeheersing zorgt ervoor dat Core-TeQ Europe B.V. een uitermate geschikte partner is voor uw terugkerend productiewerk, in kleine tot grote series.

Competenties

  1. Richten: Vaak is een nauwkeurige basis voor het productieproces noodzakelijk, gedurende de productiestappen kan het nodig zijn het product opnieuw te richten om de eindspecificaties te kunnen halen. Core-TeQ Europe beschikt over volautomatische richtmachines!
  2. Draaien: De meeste draaimachines bij Core-TeQ Europe zijn uitgerust met automatische aan- en afvoerinrichtingen zo wordt een constant productieproces gewaarborgd. Enkele machines zijn zelfs volledig geautomatiseerd waarbij een robot het product aan- en afvoert.
  3. Slijpen: Dankzij meetbesturing op onze rondslijpers is Core-TeQ Europe in staat hoog nauwkeurige passingen te slijpen. Naast het slijpen van staal worden bij Core-TeQ Europe B.V. ook gemonteerde rubber- of kunststofrollen op maat geslepen.
  4. (Laser) lassen: Laserlassen heeft vele voordelen zoals een hoge reproduceerbaarheid, een optisch mooi resultaat en nabewerkingen worden geminimaliseerd. Deze laserlasmachine die rond kan lassen is een eigenontwikkeling van Core-TeQ Europe.
  5. Balanceren: De vraag naar prestaties — kleiner, lichter, efficiënter, krachtiger, rustiger, soepeler draaiend en langere levensduur — balanceren kan hieraan bijdragen en is een van de meest kosteneffectieve manier van het leveren van waarde aan de klant.