SNL Group B.V.

SNL Group B.V.2017-07-05T13:10:30+00:00
Verified
Logo SNL.png
Madame Curieweg 10 5482 TL SCHIJNDEL Noord-Brabant Nederland

SNL staat voor passie en vakmanschap

SNL Group staat voor gebundelde krachten in de metaalindustrie. Wij leveren metaal- en machinebouwoplossingen: van onderdelen en componenten tot maatwerksystemen, engineering, elektrotechniek en service. Of het nu gaat om groot seriewerk of juist speciaalmachinebouw, SNL Group biedt voor ieder vraagstuk een optimale oplossing.

Bij SNL Group geloven we in doen waar je goed in bent. Daarom hebben de bedrijven binnen onze groep ieder hun eigen specialisme. Van lasersnijden en buislaseren bij LWM Laserservice tot de assemblage bij SNL Systems: ieder concentreert zich op datgene waar hij in gespecialiseerd is. Op die manier ontstaat er geen ‘ruis’ en kunnen we op ieder vlak de allerhoogste kwaliteit voor u waarborgen.

Tegelijkertijd benutten we bij SNL Group de kracht van onze samenwerking ten volle. We hanteren korte lijnen, waardoor we zeer efficiënt kunnen werken en foutenmarges tot een minimum beperkt worden. Doordat wij het gehele proces in eigen huis voor u kunnen verzorgen, houden we grip op kwaliteit, doorlooptijden en kosten. Al onze producten worden in Nederland geproduceerd en geassembleerd.

Systems
Door jarenlange ervaring en gespecialiseerde medewerkers kunnen we onze klanten bij SNL voorzien van deelsystemen tot complete transportsystemen en van prototypes tot grote series.

Metal
SNL produceert onderdelen en componenten met een hoge kwaliteit en een hoog afwerkingsniveau. Uw technische eisen en wensen zijn daarbij leidend; ons werk is altijd maatwerk.

Laserparts
Mede door ons uitgebreide machinepark zijn de mogelijkheden op het gebied van (buis)laseren eindeloos. Voor zowel grote als kleine series kunt u bij ons terecht.