Verified
Logo Stolle.png
Tangweg 1 5991 PE BAARLO LB Limburg Nederland

Stolle Nederland, actief sinds 1976, is een traditioneel familiebedrijf. In samenwerking met Wilh. Stolle GmbH (1898) is Stolle Nederland opgericht, om te voorzien in de behoefte om naast het gieten ook de verspanende capaciteit uit te breiden. Samen kunnen we bogen op meer dan 100 jaar ervaring. Stolle Nederland is een betrouwbare partner en actief in diverse segmenten van de industrie. Stolle Nederland blinkt uit in het vervaardigen van grote complexe metalen producten met een hoge nauwkeurigheid. Dit kan in zowel diverse staal- als gietijzerlegeringen zijn. Juist de laatste jaren zien we dat de vraag naar het ultraprecies 5-zijdig verspanen in één opspanning flink toeneemt.Binnen de ‘Stolle’ groep bevindt zich een ijzergieterij.

De core business van Stolle Nederland BV bestaat uit twee takken:

1. Het vervaardigen van machineframes en machineonderdelen (gietijzer of gelaste constructies) met een hoge nauwkeurigheid. Stolle Nederland BV is toeleverancier voor machinebouwers in verschillende branches.

2. Het produceren van gietijzeren spanplaten, meetplaten, hoekplaten en dergelijke. Ook het construeren, gieten en bewerken van deze producten in alle denkbare varianten behoort tot de specialiteiten van Stolle als fabrikant.

Markten waarin wij actief zijn:

  1. Machinebouw
  2. Precisie
  3. Toelevering

Competenties

  1. Frezen: 5-Zijdig in één opspanning
  2. Gieten: Binnen de Stolle groep bevindt zich een ijzergieterij