Verified
Logo TBP.png
Vlakbodem 10 3247 CP DIRKSLAND Zuid-Holland Nederland
+31 (0) 187 60 27 44+31 (0) 187 60 27 44
+31 187 60 27 44

Het bedrijf tbp electronics is een gevestigde naam op het gebied van Electronics Manufacturing Services (EMS) en biedt haar opdrachtgevers volledig geïntegreerde services aan op het gebied van printed circuit board assemblies (pcba’s), inclusief early supplier involvement, Design for eXcellence, Manufacturing en Test (DfX, DfM & DfT), productontwikkeling, inkoop van componenten, pcb-assemblage en testen, test engineering, inspectie, cabinettenbouw en supply chain management services.

De naam tbp staat voor the business of perfection en streeft ernaar zijn opdrachtgevers de beste service aan te bieden op alle aspecten: the race for perfection has no finish line. Sinds 1976 werkt tbp voor opdrachtgevers die actief zijn in semiconductor, telecom, ICT, media en entertainment, olie & gas, de grafische, medische en offshore industrie, de bouw en defensie. Met meer dan 120 medewerkers is tbp electronics een private, niet-beursgenoteerde, onderneming met haar hoofdvestiging in Dirksland, Nederland. Onze organisatie is gekwalificeerd conform ISO 9001:2015, ISO 14001 (milieu) en ISO 13485 (medisch).

Meer informatie vindt u op de website van tbp: http://www.tbp.nl

Markten waarin wij actief zijn

 • Semiconductor
 • Olie en gas (petrochemie)
 • Industrieel & bouw
 • Medisch
 • Scheepvaart & defensie
 • Lucht- en ruimtevaart
 • Smart farming
 • Broadcasting

“early supplier involvement that’s …
one small step for tbp, one giant leap for manufacturing”
Uw EMS-assemblagepartner biedt u uiteraard services als early supplier involvement, Design for eXcellence (DfX), test engineering, testen, box building, assemblage in clean room, traceability en supply chain management. Daarnaast verzorgen wij voor u het proces van a t/m z: van inkoop tot en met aflevering… tenslotte draait het om value of ownership.

Competenties

 1. Full traceability
 2. Right first time
 3. Delivery quality
 4. Value of ownership
 5. Full transparency