Verified
Logo Vacutech.jpg
Polakweg 4 A 2288 GE RIJSWIJK ZH Zuid-Holland Nederland

Welkom bij Vacutech

Al bijna 30 jaar fabriceren en assembleren wij op het hoogste niveau vacuümtechnische en fijnmechanische producten voor diverse industrieën. Voor onze opdrachtgevers én voor onszelf geldt: alleen absolute precisie en de allerhoogste kwaliteit zijn goed genoeg.

Daarnaast is kenmerkend voor Vacutech dat we altijd in oplossingen denken. ‘Kan niet’ komt niet in ons woordenboek voor. Vanuit de passie voor ons specialisme is het voor ons een uitdaging ook voor complexe opdrachten een inventieve oplossing te bedenken. Of het nu gaat om een onderdeel of een complete (sub)samenstelling.

Vacutech heeft alles in huis om uw opdracht met succes uit te voeren. Van ontwerp, inkoop, fabricage, assemblage tot en met een functionele test: we kunnen het volledige proces voor u verzorgen. Maar u kunt ons ook voor een van deze specifieke processen inschakelen en indien nodig schakelen we de expertise van derden in. U bepaalt hoe we samenwerken.

Met onze knowhow en betrokkenheid zijn we voor iedere opdrachtgever een betrouwbare en constructieve partner. Voor de fabricage en assemblage beschikken we over ervaren en vakkundig personeel en uitgebreide productiefaciliteiten.