Verified
Logo van der Hoorn.png
Emopad 11 5663 PA GELDROP Noord-Brabant Nederland

Van der Hoorn buigtechniek is gespecialiseerd in het buigen en walsen van buizen van kleiner dan een millimeter tot een diameter van maximaal 76 mm. Het familiebedrijf vervaardigd uiteenlopende 3D-buigopdrachten uit de meest voorkomende metalen, zoals: staal, roestvast staal, aluminium en messing, met de modernste CNC-machines.

Daarnaast zijn wij een betrouwbare partner op het gebied van pijpeindbewerking, voorbeelden hiervan zijn rillen, trompen en verjongen. Samen met collega-bedrijven zorgen we ook voor het nodige draai-, frees- en laswerk en eventuele oppervlaktebehandeling. Voor zowel binnen- als buitenlandse relaties produceren wij onder andere: leidingen, frames, trapleuningen, hekwerken en straatmeubilair. Een van de laatste projecten van Van der Hoorn is het computergestuurd buigen van buizen met een diameter kleiner dan een millimeter. De buisjes hebben een wanddikte van 0,1 millimeter.

High Tech coolingpipe
Van der Hoorn is gespecialiseerd in 3D buigopdrachten in buis voor de high tech machinebouw.

Markten waarin wij actief zijn:

  1. Machinebouw: Van der Hoorn buigtechniek biedt diensten aan die betrekking hebben op het ontwerp en de fabricage van hoogwaardige en complexe metalen machineonderdelen.