Verified
VDL MPC.jpg
Terminalweg 40 3821 AJ AMERSFOORT Utrecht Nederland

Specialist in het vervaardigen van technische componenten
VDL MPC heeft meer dan 90 jaar specialistische ervaring in nauwkeurige plaatbewerking en verspaning met bijbehorende assemblage en machinebouw. Ons doel is onze klanten te ondersteunen in het volledige proces van eerste ontwerp tot de levering van eindproducten. Wij zijn gecertificeerd volgens de kwaliteitsnorm ISO 9001.

Onze klanten
VDL MPC is een belangrijke toeleverancier in de professionele business-to-business markt. De klanten bevinden zich in vele branches waaronder de telecommunicatie, defensie, medische industrie, de machinebouw en in semi-conductormarkt.

Resultaatgericht in een projectenstructuur
VDL MPC biedt kwalitatieve en ‘tailor made’ oplossingen. Al in een vroeg stadium kan onze kennis en ervaring worden ingeschakeld; met een projectgewijze aanpak kan VDL MPC bijdragen in het ontwikkelingsproces van haar klanten. Zo ontstaan producten of componenten die voldoen aan het eisenpakket van de klant en die bij ons op efficiĆ«nte wijze geproduceerd kunnen worden.

Modern productiebedrijf
VDL MPC bezit zowel voor de plaatverwerking als voor de verspaning moderne productiemachines.Ook zijn diverse machines uitgerust met robots, waarbij onbemand produceren tot de mogelijkheden behoort.

Vakmanschap
Wij hebben goed opgeleide vakmensen in dienst, die waar nodig bijgeschoold worden in de modernste productietechnieken.