ESEF 2018 – De ontmoetingsplaats voor de Nederlandse Maakindustrie

Laden Evenementen
Dit event is voorbij.

Van 20 – 23 maart 2018 staat de vakbeurs ESEF weer geprogrammeerd. Zoals u wellicht weet, is NEVAT strategisch partner van de vakbeurs ESEF en actief betrokken bij de inhoud. Daarnaast profiteert u als lid van NEVAT natuurlijk van de ledenkorting.

Waarom deelnemen?

ESEF is dé grootste en belangrijkste vakbeurs in de Benelux op het gebied van toeleveren, uitbesteden, productontwikkeling en engineering. Eens per twee jaar komen OEM-bedrijven, productontwikkelaars en inkopers naar ESEF toe om zich te laten inspireren door de actuele ontwikkelingen, (nieuwe) contacten te leggen, kennis te delen en investeringen te doen.

ESEF biedt de (maak)industrie een centraal en interactief platform waar alle noviteiten aanwezig zijn. Hier wordt kennis overgedragen, genetwerkt en nieuwe contacten gelegd. Bezoekers worden geïnspireerd en geïnformeerd en mogen daarom een bezoek aan ESEF niet overslaan.

Op ESEF lopen de inkopers en beslissers uit binnen en buitenland. Op deze beurs wordt u verwacht door de bezoekers, uw (potentiële) klanten. We focussen ons op 4 pijlers om aan uw doelstellingen te voldoen:
• Nieuwe business
• Relatiebeheer & netwerken
• Presenteren en demonstreren van uw producten en diensten
• Vergroten van uw naamsbekendheid

Waar past u het beste?

ESEF is ingedeeld in verschillende sectoren zodat de bezoeker gemakkelijk de juiste oplossing kan vinden. Heeft u vragen over ESEF 2018, of wilt u in een persoonlijk gesprek over deelname verder spreken? Neem dan contact op met de Jaarbeurs. Zij beantwoorden uw vragen graag en maken op verzoek een afspraak voor een nadere toelichting.

Harold Mol – Key Accountmanager ESEF
Fer Windau – Accountmanager ESEF

T +31 (0)30 – 295 2999
E salessupport@jaarbeurs.nl