NEVAT GPI Jubileumreis naar Madrid

Laden Evenementen
Dit event is voorbij.

In 2018 bestaat NEVAT GPI alweer 30 jaar. Tijdens de ledenvergadering bij BUMET op 23 november hebben besloten dat de jubileumreis naar Madrid gaat. We vertrekken op vrijdag 5 oktober in de ochtend en komen op zondag 7 oktober weer terug. Net als de vorige jubilea zijn jullie partners ook van harte uitgenodigd.

Programma

Trumpf Nederland zal ons via haar Spaanse presence in Madrid helpen met het opzetten van het programma. Het zal voornamelijk een culturele reis worden met één of twee keynotes over de Spaanse economische en industriële situatie. Op vrijdag 5 oktober komen we in Madrid aan en worden we via een kleine stadstour door de gids naar ons centraal gelegen hotel gebracht. Onze Engels sprekende gids brengt ons in de avond naar een restaurant waar we tapas gaan eten en later in de avond zullen genieten van een flamenco show. Op zaterdag beginnen we gezamenlijk met een leuke fietstour door Madrid en hebben we in de middag de keuze om naar het oude centrum te gaan of een museum te bezoeken. Het avondprogramma zal Trumpf verzorgen. Op zondag 7 oktober heb je de gelegenheid om zelf de stad te ontdekken en is het daarna tijd om weer terug te keren naar Nederland. Bekijk hier het opgestelde programma.

Aanmelden

We willen graag zo snel mogelijk het aantal deelnemers en de hotelkamers vastleggen, dus hierbij het verzoek om jullie zo spoedig mogelijk aan te melden.

Klik hier om je voor de reis aan te melden.