Update NEVAT GPI reis naar Japan/Vietnam 2018 – nog 5 plaatsen vrij!

Laden Evenementen

Van vrijdag 6 april of zaterdag 7 april (einde middag/ begin avond) tot en met 14/15 april 2018 gaan we met NEVAT GPI naar Japan/Vietnam. In Vietnam zal Theo Tolboom (Iteq Industries) optreden als host. In Japan zal de reis worden begeleid door Amada en zullen we onder meer Kawasaki bezoeken. Op dit moment hebben we 15 aanmeldingen binnengekregen. In het complex van Amada bij Mount Fuji passen maximaal 20 personen, dus er zijn nog 5 plaatsen vrij. Heb je interesse om met ons mee te gaan? Stuur dan een mail naar edwin.dekker@fme.nl. Aangezien we in september de tickets willen bestellen, verzoeken we jullie om zo spoedig mogelijk je beschikbaarheid door te geven.

Het programma in Japan staat al aardig vast. Voor Vietnam zijn we nog druk bezig en hebben we op dit moment een aantal opties waar een keuze uit gemaakt zal worden. Hieronder alvast de onderdelen van het concept programma:

Programma Japan (concept)
Zondag 8 april: we beginnen onze reis in Tokio.
Maandag 9 april: we brengen een bezoek aan Fanuc/Kawasaki en twee bedrijven. In de avond vervolgen we onze reis naar Mount Fuji.
Dinsdag 10 april: we brengen een bezoek aan Amada waar we de showroom bezoeken en High Tech plaatbewerkers gaan ontmoeten.
Woensdag 11 april: op woensdag reizen we verder naar onze volgende bestemming: Vietnam.

Programma Vietnam (concept)
In Vietnam zijn een aantal mooie bedrijven waar we een bezoek aan willen brengen. Theo Tolboom zal hier optreden als host en ons meenemen naar Iteq Industries. Daarnaast staan er nog een aantal bedrijven op ons lijstje:

– TTP: een bedrijf dat tabletteermachines maakt
– Het bezoeken van een aluminium extruder
– East West Industries: een bedrijf dat kleine elektronische apparaten compleet maakt inclusief behuizing en elektronica (wordt door een Nederlander geleid)
– VDH Safes: een bedrijf dat kluizen bouwt en meerderheidsbelang is van de Nederlandse club
– ANT Industries (zoals door Sietse aangedragen): een bedrijf dat middenspanning besturingsinstallaties maakt
– Lucassen Precision Asia: een draaierij frezerij van een Nederlandse eigenaar
– SSC (Saigon Steel Corporation): dit bedrijf is de plaatselijke MCB

Cultuur
Uiteraard zullen we niet alleen bedrijven bezoeken, maar gaan we ook cultuur snuiven. Zo gaan we bijvoorbeeld naar de tunnelcomplexen van Cu Chi en het oorlogsmuseum, maar gaan we ook naar het reunification palace (herenigingspaleis) in Ho Chi Minhstad en de Ben Thanh markt. Ook bezoeken we in het weekend een badplaats in het midden van het land.