NEVAT GPI reis naar Japan/Vietnam 2018

Laden Evenementen
Dit event is voorbij.

Van 6 april tot en met 14 april 2018 gaan we met NEVAT GPI naar Japan/Vietnam. In Vietnam zal Theo Tolboom (Iteq Industries) optreden als host. In Japan zal de reis worden begeleid door Amada en zullen we onder meer Kawasaki bezoeken.

Programma Japan 

Zondag 8 april: we beginnen onze reis in Tokio.
Maandag 9 april: we brengen een bezoek aan Fanuc/Kawasaki en twee bedrijven. In de avond vervolgen we onze reis naar Mount Fuji.
Dinsdag 10 april: we brengen een bezoek aan Amada waar we de showroom bezoeken en High Tech plaatbewerkers gaan ontmoeten.
Woensdag 11 april: op woensdag reizen we verder naar onze volgende bestemming: Vietnam.

Programma Vietnam

In Vietnam zijn een aantal mooie bedrijven waar we een bezoek aan willen brengen. Theo Tolboom zal hier optreden als host en ons meenemen naar Iteq Industries. Daarnaast staan er nog een aantal bedrijven op ons lijstje:

– TTP: een bedrijf dat tabletteermachines maakt
– Het bezoeken van een aluminium extruder
– East West Industries: een bedrijf dat kleine elektronische apparaten compleet maakt inclusief behuizing en elektronica (wordt door een Nederlander geleid)
– VDH Safes: een bedrijf dat kluizen bouwt en meerderheidsbelang is van de Nederlandse club
– ANT Industries (zoals door Sietse aangedragen): een bedrijf dat middenspanning besturingsinstallaties maakt
– Lucassen Precision Asia: een draaierij frezerij van een Nederlandse eigenaar
– SSC (Saigon Steel Corporation): dit bedrijf is de plaatselijke MCB

Cultuur

Uiteraard zullen we niet alleen bedrijven bezoeken, maar gaan we ook cultuur snuiven. Zo gaan we bijvoorbeeld naar de tunnelcomplexen van Cu Chi en het oorlogsmuseum, maar gaan we ook naar het reunification palace (herenigingspaleis) in Ho Chi Minhstad en de Ben Thanh markt. Ook bezoeken we in het weekend een badplaats in het midden van het land.