GVN op studiereis naar Bristol

De grootverspaners binnen NEVAT zijn van 28 september tot en met 1 oktober naar Bristol geweest. Het inhoudelijke programma bestond uit bedrijfsbezoeken aan GKN Aerospace, Renishaw en Mazak. Rondom Bristol zit veel vliegtuigindustrie. Quote van Gijs Koelewijn, directeur bij Van Halteren: we hebben niet alleen onze ogen uitgekeken maar hebben ook veel ideeën opgedaan en veel geleerd over het verbeteren van onze processen. Binnen NEVAT is het opdoen van inspiratie een van de belangrijkste redenen voor het organiseren van studiereizen naar interessante OEM’ers. Het enthousiasme van de deelnemers was groot en de plannen voor een volgende trip zijn al in de maak.

GKN Aerospace Europe & Special Products

GKN Aerospace is a leading global tier one supplier of airframe and engine structures, landing gear, electrical interconnection systems, transparencies, and aftermarket services. It supplies products and services to a wide range of commercial and military aircraft and engine prime contractors, and other tier one suppliers.


Renishaw

Renishaw is een van ‘s werelds toonaangevende bedrijven in technologie voor industrie en wetenschap, met precisiemeting en gezondheidszorg als grootste specialismen. Het bedrijf levert producten en diensten voor uiteenlopende toepassingen, van de productie van straalmotoren en windturbines tot tandheelkunde en hersenchirurgie. Daarnaast is Renishaw toonaangevend op het gebied van additief produceren, ook wel 3D printen genoemd. Als enige in het Verenigd Koninkrijk ontwerpt en bouwt het bedrijf industriële machines die producten ‘printen’ van metaalpoeder.

Mazak

De bedrijfsfilosofie van Mazak heeft drie kernelementen: Hoge kwaliteit, Geavanceerd en Internationaal en deze waarden hebben de ontwikkeling van de wereldwijde productie ondersteund door werktuigmachines te bieden die voldoen aan de behoeften van de fabrikanten. Mazak focust zich op het ontwikkelen van producten die in korte tijd grote verbeteringen bewerkstelligen in productiviteit. Mazak heeft wereldwijd meer dan 70 technologische- en technische centra opgezet om totale oplossingen en snelle ondersteuning op globaal niveau te leveren.

2017-12-07T16:19:37+00:005 oktober 2017|Actueel nieuws|