Sponsormogelijkheden & Innovatieplein

Decision makers begrijpen dat hoogwaardige evenementen niet kunnen plaatsvinden zonder steun van het bedrijfsleven. Voor Nederland Maakt bieden wij de onderstaande mogelijkheden aan om als bedrijf/organisatie je naam te verbinden aan dit event en daarmee een bijdrage te kunnen leveren.

Logo op de website, in het programmaboekje, in de basispresentatie en op de centrale banners + 1 gratis toegangsbewijs voor het event inclusief diner

Prijs: € 1250,-

Aan te vullen met:

 • Bedrijfsfolder/flyer op de congresstoelen: €500,- (zelf meenemen)
 • Bedrijfsadvertentie in het programmaboekje (1 pag): € 500,- (leden), € 750,- (niet-leden)
 • PowerPoint (2 pagina’s) tonen tijdens de netwerkmomenten op het innovatieplein: € 500,-
 • Sponsoring één van de desserts: € 500,-

Bij twee of meer extra aanvullingen: 1 extra gratis deelnemer.

Sponsoring kan zeker ook maatwerk zijn. Graag spreken we de mogelijkheden met je door. Denk bijvoorbeeld aan het sponsoren van sprekers, een deel van de catering (buffet, borrel), onderdelen van het programma etc. Maar eigen ideeën zijn uiteraard ook van harte welkom.

Interesse? Neem contact op met NEVAT. Als we op de hoogte zijn van je eigen wensen en voorkeuren, kunnen we je een passend voorstel doen.

Met het VIP arrangement bieden we je relaties een volledig verzorgde dag aan en heb je zelf nergens omkijken naar. Het VIP arrangement bestaat uit het volgende:

 • De beste plaatsen in de zaal
 • Persoonlijke begeleiding door onze gastvrouw
 • Gereserveerde tafel tijdens het diner
 • Logo in het programmaboekje

Als VIP word je volledig ontzorgd. Zo hoef je bij binnenkomst niet op je badges te wachten, maar word je meteen opgevangen door je persoonlijke gastvrouw en van badges en alle aanvullende informatie voorzien. In de congreszaal zullen wij voor jouw gezelschap de beste plekken reserveren en tijdens het diner staat een gereserveerde tafel klaar.

Je kunt kiezen voor een volledige tafel (8 personen) of een halve tafel (4 personen).

Prijs:

Hele tafel (8 personen):                 3500,-

Halve tafel (4 personen):               2100,-

Uiteraard zijn voor jou en je gezelschap toegang tot het evenement en diner inbegrepen.

Tijdens de netwerkmomenten wordt in de foyer een Innovatieplein georganiseerd. Voor, tijdens en na het programma is de foyer dé ontmoetingsplek voor alle bezoekers. Toon hier ook jouw innovatie!

Er zijn twee mogelijkheden:

 1. Je neemt je eigen achterwand mee (uit één stuk, max. 3 x 3 meter)
  wij regelen: een statafel + een stroompunt + wifi + je logo en een korte beschrijving van je innovatie in het programmaboekje + 1 toegangsbewijs voor het event (inclusief diner)
  Prijs: 1500,-
 2. Wij regelen een (hoge) strakke tafel + 2 krukken + LED scherm (formaat computerscherm) + een stroompunt + wifi + je logo en een korte beschrijving van je innovatie in het programmaboekje + 1 toegangsbewijs voor het event (inclusief diner)
  Prijs: 2500,- 

*Alle prijzen zijn exclusief btw.

Meer informatie

Deelname aan het innovatieplein en overige sponsormogelijkheden zijn natuurlijk met elkaar te combineren. Voor meer informatie over de sponsormogelijkheden en het innovatieplein graag even contact opnemen met:

NEVAT
Ilse Bloot-Blokland
tel. 079-3531300 / 06-83526078
Mail mij

Terug
Voorwaarden
Programma
Partners
Contact